IZNENADILA SVE

Mladenački izgled: Kolinda u Washingtonu pokazala nikad vitkiju figuru

11.07.2024 u 22:02

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica u svojoj novoj objavi na X-u, koju je poslala iz Washingtona, iznenadila je sve izuzetno mladenačkim izgledom, otkrivši nikad vitkiju figuru

Povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici iz Washingtona se javila i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, gdje sudjeluje u NATO-ovom forumu. Nakon što je jutros objavila fotografije u kojima pozira u najnovijem modelu haljine londonskog brenda Edeline Lee, koju krasi efektan pojas s metalnom kopčom, Kolinda je stavila i novu objavu.

Na toj fotografiji gleda ravno u kameru, a vidi se tek bijeli sako s efektnim brošem dok je ispod njega crni bodi s pomalo izazovnim prozirnim gornjim dijelom. Kosu je podigla, ostavivši tek šiške da se spuštaju niz čelo i ostavljajući dovoljno prostora bisernim visećim naušnicama da dođu do izražaja.

Mladolik izgled

Ono što se ne može ne primijetiti je i Kolindina nikad vitkija figura, ali i izrazito mladolik izgled. Za to je, izjavila je za 24sata, najzaslužnija prehrana koje se već duže vrijeme pridržava.

Osim što reducira sol i škrob koliko može, koristi tek maslinovo ulje, a namirnice bogate 'praznim' kalorijama mijenja onima bogatim nutrijentima.

NEPREPOZNATLJIVA!

Kolinda danas slavi rođendan; evo kako se njen stil mijenjao kroz godine

Pogledaj galeriju

Modna transformacija

A osim što pazi na prehranu, bivša predsjednica je u zadnjih nekoliko mjeseci drastično promijenila i svoj modni izričaj. Njezina modna transformacija dakako nije došla preko noći, no primjetno je to da je napravila sjajan stilski odmak, što joj odlično pristaje te ima dodatni plus - anti-age učinak.

Njezina stilska evolucija išla je postupno tijekom godina, paralelno s vidljivo vitkijom figurom, što ju je ohrabrilo i za modnu odvažnost koja podrazumijeva hrabrije krojeve, trendi boje i uzorke, ali i komade s potpisom poznatih svjetskih kreatora, kojima je zamijenila često dvojbene kreacije u kojima se nekad pojavljivala tijekom svog mandata na Pantovčaku.