život na floridi

Mnogi bi je teško prepoznali: Ivanka Trump spremna je za ljeto u cvjetnoj haljini i bijelim tenisicama kakve nose sve trendseterice

14.06.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Nakon što se s obitelji preselila na Floridu Ivanka Trump uživa u toplim i sunčanim danima, a slobodno vrijeme iskoristila je za šetnju te je pokazala kako je, kada je moda u pitanju, apsolutno spremna za ljeto

Nakon što njezin otac nije uspio osvojiti drugi mandat na američkim predsjedničkim izborima, Ivanka Trump sa suprugom i troje djece život je odlučila nastaviti u sunčanom Miamiju, a nešto ležernijem načinu života prilagodila je modne kombinacije.

Tako je za šetnju sa suprugom Jaredom Kushnerom i sinom Josephom u Miamiju odjenula žutu haljinu boje nevena ukrašenu bijelim cvjetovima. Modni stajling tropskog prizvuka upotpunila je slamnatim šeširom šireg oboda, a dozu glamura davale su sunčane naočale većih okvira.

Nekadašnja članica predsjedničke administracije pokazala je da, čak i kada se radi o casual izdanjima, i dalje pomno prati trendove. Upečatljivu žutu haljinu, idealnu za ljetne dane, krasio je poseban izrez s prednje strane, a popularno zvana 'cut out' haljina istaknula je njezinu vitku liniju. Uz midi haljinu tankih naramenica odlično su se slagale ove sezone neizostavne niske bijele tenisice bez kojih trendseterice ne mogu zamisliti ljetne kombinacije.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bijele tenisice ove sezone nose i slavne dame poput Jennifer Lopez, Belle Hadid i Kendall Jenner, a obožavaju ih zbog prilagodljivosti različitim stilovima te činjenice da svakoj kombinaciji daju neodoljivi chic detalj. Omiljeni su modeli brendova kao što su Adidas i Nike jer su nosivi kako u teretanu tako i za šetnju gradom.

Ivanka, koja inače njeguje elegantan stil odijevanja, kada se radi o cipelama, najčešće odabire jednobojne i neutralne salonke špičastog vrha, no čini se kako je nakon odlaska iz Washingtona počela njegovati nešto ležerniji stil, a modne kombinacije usklađuje sa novim ritmom života u sunčanom Miamiju.