SVESTRANI MODEL

Modni saveznik poput male crne haljine: Ovu torbicu isplati se imati u ormaru

21.12.2022 u 12:35

Bionic
Reading

S dugogodišnjim stažom na modnoj sceni mala crna haljina postala je neupitnim klasikom, a u svijetu modnih dodataka njezinim pandanom smatraju se male crne torbice - modeli nošeni preko ramena nalik hit verzijama s početka nultih godina

Dovoljno je baciti pogled na Instagram profil švedske manekenke Else Hosk i iz njezinih inspirativnih stajlinga zaključiti koliko je mala crna torbica dobitni odabir kada govorimo o dodacima. Kao ekvivalent maloj crnoj haljini, može se nositi uz sve i u svim okolnostima.

  • +4
Mala crna torba Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Stajlinzi ove Šveđanke s razlogom se nalaze na radaru svjetskih ljubiteljica mode, a ovih dana još jednom je potvrdila zašto bi malu crnu torbicu trebali uvrstiti u svoju kolekciju u ormaru.

Bijeli pripijeni model haljine s potpisom vlastitog brenda Helsa Studio, poznata plavuša dopunila je crnom torbicom njujorškog brenda Khaite, a ovu torbicu uspješno je kombinirala i s komadima poput lakiranog balonera crvene boje i kožne verzije jakne bomber.

Poput haljine, mala crna torbica osvaja minimalističkim dizajnom koji se isplati usvojiti pri stiliziranju različitih odjevnih kombinacija.