Deichmann

Modni trendovi koji će obilježiti ovu sezonu

02.10.2024 u 11:42

Bionic
Reading

Deichmann predstavlja nove modele cipela i torbi iz kolekcije za jesen i zimu

U elegantnom interijeru JS Ateliera Deichmann je predstavio svoju novu kolekciju za jesen i zimu 2024./2025. u kojoj će svi ljubitelji mode pronaći nešto za sebe. Tom prigodom modna stilistica Ivana Pavić koja je poznata po svojim edukacijskim radionicama odijevanja 'Stilska Jednadžba' održala je prilagođenu modnu radionicu u kojoj je istaknula najnovije trendove i modele iz Deichmann kolekcije koji će obilježiti ovu sezonu.

'Cilj radionice bio je otkriti must-have tipove obuće za nadolazeću hladniju sezonu i prikazati kako ih uklopiti u svakodnevne modne kombinacije sukladno aktualnim modnim trendovima. Međutim, najbitnije je prilagoditi trendove sebi, svojem stilu i tvojoj tjelesnoj građi i svojim životnim prigodama. Ako bih morala izdvojiti jedan tip obuće za aktualnu sezonu to bi definitivno bile loaferice – zbog svoje multifunkcionalnosti, udobnosti i praktičnosti', otkrila nam je Ivana Pavić.

Osim loaferica, jedan od vodećih trendova ove sezone su chunky cipele s debljim potplatima, koje Pavić preporučuje kombinirati sa ženstvenim komadima odjeće, iako se mnogi ustručavaju od ovakvih modnih kombinacija. Gležnjače u špic sa stiletto petom i ove su sezone nezamjenjiv modni izbor za sve prilike koje zahtijevaju elegantan i sofisticiran izgled, a Pavić sugerira da se one kombiniraju s hlačama širokih nogavica i dužine koja prekriva gornji dio gležnjače.

U kolekciji se također mogu pronaći popularne Mary Jane cipele, za koje je Pavić naglasila njihovu povijest i ulogu u aktualnim modnim kombinacijama.

'Mary Jane modeli trenutno su vrlo popularni, a zanimljivo je da su primarno bile dizajnirane kao dječje cipele. Ovaj model cipela odlično se kombinira s oversize krojevima i masculine siluetama', istaknula je stilistica.

Još jedan neizostavan tip obuće su tenisice koje su se posljednjih godina nametnule kao go-to obuća za gotovo sve prilike. Ove su sezone u fokusu retro modeli koji svojim dizajnom podsjećaju na 80-e i 90-e godine. Na radionici je Pavić savjetovala kombiniranje tenisica s odijelima kako bi se opušteno prilagodili svakodnevnim prilikama, stvarajući ležernu, ali sofisticiranu modnu kombinaciju. Nova kolekcija također obuhvaća velik izbor torbica, od lakiranih modela u raznim bojama, uključujući trendi bordo, crvenu, crnu i smeđu, do onih ukrašenih metalnim kopčama i zakovicama.

I ove godine jesen i zima donose raznolike trendove koji spajaju klasične i moderne elemente u raznim stilovima. Nova kolekcija iz Deichmanna odličan je vodič za novu sezonu s velikim izborom trendi modela koji potiču na istraživanje novih kombinacija te donosi osvježenje, naglašavajući raznolikost i individualnost svakog stila.