SVE ZA VICTORIJU

Može li jedna košulja spasiti prijateljstvo? Meghan Markle odjećom poslala jasnu poruku

16.08.2024 u 17:22

Bionic
Reading

Iako će njihov posjet Kolumbiji trajati ukupno tek četiri dana, Meghan Markle sa sobom je ponijela dovoljno odjeće i da, ako treba, svoj boravak tamo produži. Nakon sjajnih izdanja u haljinama, Meghan je oduševila sve savršenim parom hlača, ali i svilenom košuljom s potpisom dobro nam znane Britanke

Vojvotkinja od Sussexa, 43-godišnja Meghan Markle trenutno je na četverodnevnoj turneji u Kolumbiji sa svojim suprugom, princom Harryjem, i tamo, kao i obično, niže sjajne stajlinge. A njezin posljednji otkrio je kako predivnu i laskavu haljinu s potpisom Johanne Ortiz, za koju je potrebno izdvojiti 2021 eura, posjeduje u čak tri različite boje.

Tako je za susret s potpredsjednicom Franciom Márquez, Meghan premijerno predstavila novu haljinu u svom ormaru, tamnocrvenu Navajo Weaver Metallic Tweed maksi haljini Johanne Ortiz, koja ima kolumbijsko nasljeđe, a onda je za forum i konferenciju o online sigurnosti odabrala novu kombinaciju koja nije mogla proći ispod radara.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Možda nije toliko modno upadljiva kao što je haljina Johanne Ortiz, no smeđa kombinacija Meghan Markle imala je, po svemu sudeći, tajnu poruku, a mnogi su je protumačili znakom pomirenja.

Meghan je s Harryjem stigla na EAN fakultet u Bogoti i za tu je prigodu odabrala svilenu košulju u boji čokolade, čija je cijena vrtoglavih 700 eura, a koja je djelo nekadašnje Meghanine prijateljice, britanske dizajnerice Victorije Beckham.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Oni koji pomno prate Meghanine kombinacije uvjereni su kako je ovo prvi puta da je ona odjenula neku odjeću s potpisom Beckhamice otkako su 2018. njih dvije zahladile svoje odnose, stoga ne treba sumnjati da je ovime vojvotkinja pružila ruku pomirenja britanskoj dizajnerici, koja je sa suprugom Davidom bila i jedna od slavnih uzvanika na kraljevskom vjenčanju Meghan i princa Harryja.

  • +4
Meghan Markle na dodjeli nagrada Ms. Foundation Women of Vision Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz ovu svilenu košulju savršeno su se uklopile smeđe hlače, ali i sandale od brušene kože s potpisom omiljenog brenda cipela Meghan Markle, Aquazzurra. Cijeli stajling zaokružila je skupocjenim modnim dodacima - zlatnim naušnicama s dijamantima, čija je cijena veća od 2300 eura.