ZANOSNA ANĐELICA

Može li ona zasjeniti čak i slavnu Kate Moss?

12.12.2012 u 21:46

Bionic
Reading

Victorijina anđelica Miranda Kerr odnedavno je novo zaštitno lice kampanje marke Mango. Lijepa Australka tako je s trona skinula slavnu Kate Moss, a iako su mnogi bili sumnjičavi, Miranda je pokazala kako bez problema može zamijenite slavnu Kate Moss

'Mango je brand kojeg jednostavno obožavam. Uvijek uspijem pronaći neku kombinaciju koja mi odgovara', rekla je Miranda na predstavljanju Mango kolekcije za proljeće/ljeto 2013. u Madridu.

Miranda je u ulozi zaštitnog lica zamijenila slavnu Kate Moss, a pojavivši se u Madridu u apsolutno neodoljivoj kombinaciji svima koji su imalo sumnjali u nju dokazala je kako se bez problema može nositi sa svojom prethodnicom.

Lijepa Miranda za predstavljanje nove kolekcije kuće Mango odjenula je uske bijele traperice s modernim prorezima, običnu bijelu majicu bez rukava, sakoić te bijele štikle te izgledala i više nego trendi.

Osim u poslu, lijepa anđelica Victoria's Secreta uspješna je i u privatnom životu. dala se za atraktivnog glumca Orlanda Blooma te s njima ima sina, a mnogi su ostali bez riječi kada je u rekordnome roku povratili liniju nakon trudnoće, a o pločicama na trbuhu kakve ona ima mnogi mogu samo sanjati.