NUXE BIO-BEAUTÉ

Nahranite usne prirodnim voćnim maslacima!

14.10.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Zaljubite se u nove BIO-BEAUTÉ® by NUXE obojene balzame za usne, bogate voćnim maslacima i uljnim ekstraktima voća. Oni njeguju, hrane i obnavljaju kožu usnama, ostavljajući nježnu boju te dojam volumena na usnama. Njihove ultra-nježne teksture tope se na usnama, a očaravajuć, 100% prirodan miris jednostavno je zarazan...

BIO-BEAUTÉ® by NUXE brend je prirodne organske ljepote za njegu lica, tijela i kose, s aktivnim ekstraktima voća.

Vrijeme je da zamjenite svoje ruževe ili sjajila za usne njegujućim prirodnim balzamima. Naime, većina ruževa za usne izrazito isušuje usne, pogodovo dugotrajni ruževi, oni s mat-efektom, šljokicama te umjetna sjajila s efektom volumena. Balzami za usne s prirodnim sastojcima (ulja, voskovi, maslaci) uvijek su puno efikasniji u obnovi oštećenih i isušenih usana, s dugotrajnim efektom.

BIO-BEAUTÉ® by NUXE Obojeni balzami za usne sadrže organski maslac marelice te organski shea maslac koji intenzivno obnavljaju suhe i ispucale usne, dok ih uljni ekstrakti organske breskve i organske maline obilato hrane i njeguju.

Neodoljivo svjež voćni okus breskve i kruške, u kombinaciji s notama maline i slasne vanilije pravi su gurmanski užitak za osjetila. Slasne teksture tope se na usnama uz zavodljiv sjaj, bez 'ljepljivih usana'.

Ovi slasni voćni balzami za usne dolaze u dvije nijanse - ružičasta breskva i zavodljiva malina.
Sadrže 100% sastojaka prirodnog porijekla te 44,4% sastojaka iz organskog uzgoja.

Preporučena maloprodajna cijena: 98,75 kn

BIO-BEAUTÉ® bira sirove sastojke prirodnog porijekla – bez silikona, PEG-a, petrokemijskih derivata (mineralnih ulja, parafina), genetski modificiranih biljaka, umjetnih boja, parabena, EDTA... BIO-BEAUTÉ® linija je predana stvaranju proizvoda koji su ujedno učinkoviti (visoki postotak prirodnih aktivnih sastojaka) i sigurni za kožu (dokazano nekomedogeni i nježni).