GOLICA MAŠTU

Najmlađa milijarderka na svijetu pokazala bujni dekolte u bikiniju

12.05.2020 u 14:32

Bionic
Reading

Dok se u Hrvatskoj život polako vraća u normalu, većina Amerikanaca još uvijek se strogo pridržava mjera izolacije, a odgovorna je i mlađahna milijarderka Kylie Jenner koja u izolaciji odmara u svom domu uz bazen i sa svojim obožavateljima dijeli izazovne fotografije i videe u kupaćim kostimima

Članica popularnog klana Kardashian-Jenner i vlasnica multimilijunskog beauty carstva, Kylie Jenner, ozbiljno je shvatila preporučene mjere pa proteklih tjedana uopće ne izlazi iz svog doma u Losa Angelesu, a vrijeme u izolaciji krati na razne načine.

Osim igre s dvogodišnjom kćerkicom Stormi Webster i kućnog druženja s bliskim prijateljicama, slavna reality zvijezda i najmlađa samoostvarena milijarderka većinu vremena provodi izležavajući se pokraj bazena koji je u Kaliforniji neizostavan dodatak u svakom dvorištu.

22-godišnja ljepotica iz dana u dan oduševljava svoje obožavatelje vrućim izdanjima, a jedina novost su kupaći kostimi koje mijenja ovisno o raspoloženju. Kylie je na svom Instagram Storyju podijelila kratki video na kojem pozira u crnom bikiniju, a u prvom planu je, pretpostavljate, njezin bujni dekolte.

Mlađahna ljepotica se prije nekoliko godina suočila s prozivkama javnosti koja ju je optužila da ne želi priznati svoje estetske zahvate na licu i tijelu. Nakon prvotnog negiranja, reality zvijezda i vlasnica beauty brenda Kylie Cosmetics naposljetku je konačno priznala da je povećala usne, no mnogi stručjaci smatraju kako je Kylie doradila i svoje grudi, stražnjicu, struk, ali i korigirala nos i bradu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

taco tuesday

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kylie je tada priznala kako se nije osjećala lijepom zbog svojih tankih usana koje se godinama trudila učiniti vizualno većima uz pomoć raznih olovki ruževa u boji kože. To ju je toliko mučilo da je osmišljala poze za fotografiranje u kojima bi prikrila usta.

No, čini se da slavna ljepotica sada nema problema sa samopouzdanjem. Nedavno je objavila video na kojem u bikiniju pozira na kauču pored bazena, koji je pregledan 41,5 milijuna puta.