Recycling ToneFe

Nakon neodoljivih satova poznati dalmatinski brend osvaja trendseterice zanimljivim torbama

30.05.2024 u 00:11

Bionic
Reading

Tomislava Cecić, grafička dizajnerica iz Kaštela već je dugi niz godina nezaobilazno ime na umjetničkoj sceni. Poznata je po stvaranju i dizajniranju nakita od patentnih zatvarača, a prije nekog vremena vratila se svojoj staroj ljubavi - izradi torbi i ruksaka

'Torbe su uvik bila moja prva ljubav, prije 10 godina kad sam krenula sa kreativnim radom izrađivala sam jeans torbe, nakon toga krenuo nakit od kože i patenata (ciferšlusa), satovi s kožnim narukvicama. Povratak šivanju je nekakav logičan sljed. Sad su kožne, trajnije, unikatnije', govori Tomislava Cecić koja stoji iza brenda Recycling ToneFe.

Reakcije kupaca su odlične, a inspiraciju nalazi upravo u njima. 'Svako ima svoju priču a ja guštam u radu personaliziranih stvarčica. Uvijek nastojim izradit ruksak, torbu kakvu bih ja nosila', priznaje.

'U planu je izrada novčanika, koliko god izgledaju jednostavno za izradu jako su kopleksi i zahtjevaju strpljenja, znanja i naravno vrimena', najavila je dizajnerica.

Inače, svoj umjetnički put ova Kaštelanka započela je 2014. reciklirajući repromaterijal. Osim nove kolekcije torba, te narukvica i naušnica, posebno je ponosna na liniju ručnih satova s različitim motivima (izrađuje ih po željama kupaca) a koje obožavaju brojne ljubiteljice modnih dodataka u Hrvatskoj i regiji. Nose je i brojni poznati.

  • +4
Recycling ToneFe Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album