PODRŠKA BRITANSKOM GOSPODARSTVU

Nastavlja s modnom diplomacijom: Melania šeće Londonom u haljini Victorije Beckham

13.07.2018 u 20:00

Bionic
Reading

Američka prva dama doputovala je u četvrtak u London u haljini s potpisom Rolanda Moureta, a obzirom da haljine francuskog dizajnera voli i Meghan Markle, britanski su se mediji raspisali o modnoj diplomaciji Melanije Trump. S diplomatskim stajlingom Melania je nastavila i u petak, jer se za posjet umirovljenicima odlučila za haljinu Victorije Beckham

Za jutrošnji posjet Kraljevskoj bolnici Chelsea, u kojoj se družila s umirovljenicima i učenicima, Melania je odabrala strukiranu prugastu haljinu koja savršeno naglašava njezinu liniju. Haljina koju potpisuje Victoria Beckham, košta oko 12 tisuća kuna.

Iako ovoga puta nije pretjerivala s nakitom i raznim modnim dodacima, Melania je svoj poslovično glamurozni izgled postigla štiklama s visokim potpeticima.

Kad je u njima izašla na travnati teren odmjeriti snagu s umirovljenicima u engleskoj verziji boćanja i zateturala igrajući s učenicima klasične britanske igre, zasigurno je poželjela manje glamuroznu obuću.

Malaniji je društvo pravio suprug britanske premijerke Philip May, koji ju je dočekao ispred Kraljevske bolnice. Za vrijeme njihovog obilaska bolnice i druženja s umirovljenicima i učenicima, radno su se družili Theresa May i američki predsjednik Donald Trump.

Tijekom dana je najavljeno i druženje bračnog para Trump s kraljicom Elizabetom u dvorcu Windsor.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.