UPEČATLJIVO IZDANJE

Nećakinja princeze Diane zna kako privući pažnju na glamuroznoj zabavi

21.06.2018 u 09:51

Bionic
Reading

Modni pravilo 'manje je više' Lady Kitty Spencer, 27-godišnja kćer Charlesa Spencera, mlađeg brata nikad prežaljene princeze Diane, odlučila je tradicionalno zanemariti pojavom na glamuroznoj ljetnoj zabavi u londonskom muzeju Victoria & Albert

Lijepa 27- godišnjakinja, koja je veću pozornost javnosti dobila prošlog mjeseca pojavom na vjenčanju britanskog princa Harryja i Meghan Markle, plijenila je pažnju u strukiranoj haljini do koljela ukrašenoj raznobojnim vezenim detaljima.

  • +5
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da se ne ustručava nositi odjevne komade kojim dominiraju upečatljive boje i uzorci, Lady Kitty Spencer dokazuje u svakom javnom pojavljivanju, a novo izdanje zaokružila je podjednako šarenim cipelama u špic s visokim potpeticama te zlatnim naušnicama sa zelenim detaljima kojima je oplemenila frizuru neurednog konjskog repa.

Ova svestrana Britanka, koja je odrasla u Južnoafričkoj Republici, diplomski studij završila je u Londonu te je magistrirala na temu 'Upravljanje luksuznim brendovima'.

Oduvijek je voljela modu, kako često ističe u intervjuima, stoga ne čudi činjenica da je poput majke Victorije završila u manekenskim vodama, a imala je priliku i nositi reviju poznatog talijanskog dvojca Dolce & Gabbana.

  • +16
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.