sladoled s pokćerkom

Neočekivani zaokret Jennifer Lopez: Osvanula u komadima za koje smo zaboravili da postoje

14.07.2024 u 14:51

Jennifer Lopez s pokćerkom Violet

Izvor: Profimedia / Autor: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Lepršavi topovi u stilu tunika i široke hlače trapez nogavica mnogima još uvijek stoje u ormarima kao nostalgični podsjetnik na početak tisućljeća, a Jennifer Lopez odlučila je da je došlo vrijeme vratiti ih u prvi plan

Jennifer Lopez posljednjih dana koristi svaki trenutak za predah i uživanje s najmilijima. Nakon odmora u Italiji i američkim resortima, sada je odlučila povesti pokćerku Violet na ležernu šetnju i sladoled.

Dobro se zna da je njen brak s Benom Affleckom u povećoj krizi, što najbolje potvrđuje podatak da je njihova zajednička vila stavljena na prodaju. Ipak, čini se da to nije narušilo odnose s njegovom djecom, jer je nakon odlaska na proslavu Violetine mature, s lijepom kćeri Afflecka i Jennifer Garner provela cijelo poslijepodne.

Jennifer Lopez i Violet

Lopez je pokćerku i njenu prijateljicu povela u šetnju četvrti East Hampton na Long Islandu gdje se održavao tradicionalni Antiques and Design Show, nakon čega su uživali u kuglici sladoleda.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia, canva

U istom omiljenom ljetnom desertu Lopez je guštala i na proslavi 4. srpnja, a tada se saznalo da je prema prodavaču bila velikodušna i ostavila mu napojnicu od 50 dolara.

Modna kombinacija iz 2000-ih

Je li i danas bila široke ruke, nije poznato, no ono čime je u novom pojavljivanju privlačila pozornost je njena ležerna modna kombinacija s prizvukom stila 2000-ih.

To se prije svega odnosi na njen bijeli široki top u stilu tunike, koji je nosila prebačen preko traperica trapez kroj i sve uskladila s cipelama s platformom te trendi torbicom od kože i rafije.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Za razliku od proteklih dana u kojima smo je redovito gledali smrknutu i vidno nezadovoljnu, sada je zračila opuštenom i sretnom vibrom, što možda naslućuje na poboljšanja u odnosu s Benom.

simbolična pjesma

Pokazala svu svoju raskoš: Jennifer Lopez malo je toga sakrila u novom spotu

Pogledaj galeriju