NIGDJE BEZ BURTONA

Nitko joj ne bi dao 60: Monica Bellucci zadivila u haljini koja slavi žensku figuru

13.10.2024 u 17:43

  • +2

Monica Bellucci

Izvor: Profimedia / Autor: Serge Arnal / Starface / Profimedia

Bionic
Reading

Šesnaesto izdanje Lumière Film Festivala započelo je u visokom stilu, s blještavom postavom zvijezda koja je uključivala talijansku divu Monicu Bellucci u društvu Tima Burtona

Bellucci, koja je u francuskom Lyonu kako bi predstavila novi dokumentarac o kazališnoj predstavi u kojoj tumači Mariju Callas, među posljednjima je ovog vikenda izašla na crveni tepih. Nakon što je napravila nekoliko koraka, okrenula se razigranom gestom kao da je nešto zaboravila, provukla ruku kroz zastor i izvukla redatelja Tima Burtona, na oduševljenje nekoliko tisuća ljudi.

Par se slavno upoznao i zaljubio u Lyonu 2022., kada je Burton bio dobitnik festivalske nagrade Lumière za životno djelo, koju mu je uručila Bellucci, a talijanska diva sada je zvijezda njegovog novog filma - dugo očekivanog filmskog nastavka 'Beetlejuice'.

Izvor: Profimedia / Autor: Darla Khazei/INSTARimages/ Image Press Agency / Alamy / Alamy / Lev Radin / Zuma Press / Abaca Press / Alamy / Alamy / Ron Adar, M10s / Zuma Press / Greg Allen / Alamy / Alamy / Profimedia

'Crna je moja omiljena boja. Jednostavna crna haljina je najsavršeniji odjevni predmet. Osim toga, kad se malo udebljam, odjenem nešto crno i odmah se osjećam vitkije',svojedobno je izjavila na račun svoje omiljene boje od čijeg je nošenja napravila predah za hod crvenim tepihom u Lyonu.

Stilistica Barbara Baumel za nju je osmislila izdanje u znaku smeđe boje, većinski istaknute nabranom haljinom golih ramena.

Spomenuta kreacija, koja je na poseban način naglasila figuru talijanske dive, stiže s potpisom dizajnera Athonyja Vaccarella na čelu modne kuće Saint Laurent.

Svjetlucava torbica clutch u sličnoj nijansi smeđe, uz dijamantnu narukvicu brenda Cartier, činio je Monicin izbor dodataka.

Obožavateljica laskavih haljina

U sličnom modelu drapirane haljine, koji također stiže s potpisom Saint Laurenta, Monica se krajem kolovoza pojavila na londonskom Leicester Squareu. Tada je od glave do pete istaknula najveći trend sezone - crvenu boju burgundca.

  • +5
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Julie Edwards / Avalon / Profimedia