CASUAL POGODAK

Njezin chic topić košta svega 200 kuna: Katie Holmes pokleknula pred velikim ljetnim trendom

15.06.2021 u 09:17

Bionic
Reading

Iako si mogu priuštiti skupocjene dizajnerske komade, dame iz svijeta slavnih također nisu imune na komade s potpisom pristupačnih high street brendova, a navedeno je i ovoga puta na ulicama New Yorka potvrdila zvijezda serije 'Dawson's Creek'

Uz stilsku ikonu Oliviju Palermo i rusku ljepoticu Irinu Shayk, 42- godišnja glumica Katie Holmes predstavlja jednu od glavnih street style zvijezdi na ulicama New Yorka, a ovih je dana potvrdila da ni sama nije imuna na veliki ljetni trend u znaku heklanih odjevnih komada.

  • +9
Heklani i štrikani komadi iz trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Izvorno smatrani jeftinom alternativom čipki, heklani i štrikani komadi na modnoj sceni pravi su zamah uzeli 60-ih i 70-ih godina, a ovaj modni trend koji mnogi povezuju s bakama, danas je itekako poželjan.

Zvijezda serije 'Dawson's Creek' u svom stajlingu odlučila ga je istaknuti smeđim modelom topića na kopčanje, po uzoru na modele polo majica a, kako se doznaje, riječ je o modelu s potpisom španjolskoga high street brenda Mango.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Po cijeni od 200 kuna, ovaj pristupačan model topića Holmes je učinila zvijezdom svog casual stajlinga u znaku traperica širokih nogavica, običnih bijelih tenisica i smeđeg modela torbice na rame.

Na jednak način kao što je uspio impresionirati obične smrtnice, španjolskom Mangu isto je pošlo za rukom kada je riječ o poznatim damama današnjice. Slavne manekenke poput Kendall Jenner, Irine Shayk i Kaie Gerber samo su neka od poznatih imena koja u svojim stajlinzima vješto ističu komade s potpisom ovog pristupačnog brenda.