halle berry

Njezina ljepota ostavlja bez daha, no jedna od najljepših žena na svijetu poručuje: 'Mislite li da me izgled spašava od stvarnih, životnih situacija?'

16.11.2021 u 09:33

Bionic
Reading

Halle Berry, glumica pred čijim izgledom nitko ne ostaje ravnodušan, tijekom bogate karijere bila je kraljica ljepote i Bond djevojka, a sada ćemo je gledati u ulozi MMA borkinje. U novom intervjuu glumica se osvrnula na svoj imidž filmske zvijezde koja se smatra jednom od najljepših žena svijeta

Dolazeći na set snimanja 'Jimmy Kimmel Showa' u Hollywoodu, Halle je izgleda nevjerojatno dobro, baš kao i uvijek. Odjevena u zlatno-crnu haljinu nalik na kimono 55-godišnja glumica pokazala je figuru na kojoj joj malo tko ne bi pozavidio, no Halle je puno više od lijepog lica.

Iza nje je bogata filmska karijera koju će sada upotpuniti i ulogom redateljice. Naime, glumica će debitirati kao redateljica u novom filmu u kojem glumi osramoćenu MMA borkinju. Iako zvijezdi X-Mena i Catwomana nisu strane akcijske uloge ili grube, neglamurozne izvedbe – uključujući 'Jungle Fever' i njezinu Oscarom nagrađenu izvedbu u filmu 'Monster's Ball' – obožavatelji bi ipak mogli ostati zatečeni njezinim nevjerojatnom transformacijom za film 'Bruised'.

U novom intervjuu za CBS Sunday Morning s Kelefom Sanneh 55-godišnja glumica i bivša Miss Ohio odbacuje svoj imidž filmske zvijezde koja se smatra jednom od najljepših žena svijeta. 'Ljepota je tako subjektivna, no ta riječ je 'zakačena' na mene od početke moje karijere. Zbog toga sam se morala jako potruditi i odbaciti što je ljepota, što ona čini i što sve ljepota može učiniti,' rekla je glumica u intervjuu.

  • +5
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dio tog nastojanja da se odmakne od klasičnog poimanja ljepote uključuje i preuzimanje uloga, poput film 'Bruised' u kojem se pojavljuje pretučena i krvava, koje jasno izazivaju predrasude o ljepoti.

'Mislite li da me ovaj 'paket' u kojem hodam poštedi bilo kakve stvarne situacije? Mislite da me loše stvari zaobilaze zbog toga kako izgledam?' kaže Halle čiji život nije uvijek bio ružičast, a samu sebe u djetinjstvu opisuje kao 'dijete s ključem oko vrati i odsutnim ocem'.

'Vidjela sam neke stvari koje većina male djece ne bi smjela vidjeti', kaže ona o odrastanju s 'nasilnim, alkoholu sklonom ocu'.

Sada majka 13-godišnje kćeri Nahlie koju ima iz prethodne veze s Gabrielom Aubryjem te 8-godišnjeg sina kojeg ima s bivšim suprugom Olivierom Martinezom, i u privatnom životu trenira borilačke vještine, a kroz vlastite borbe, kako one na ekranu, tako i one izvan njega, namjerava osnažit i pripremiti za okrutan svijet svoju tinejdžericu.

'Znate li što joj to poručuje? Da možete raditi baš sve što poželi. Kao djevojčica i kao žena. Mora shvatiti da njezina mama može učiniti sve što joj padne na pamet. A ja ću to zahtijevati da nauči neki oblik borilačkih vještina jer se mora znati zaštiti ,' kaže Halle koja u slobodno vrijeme trenira kickboxing i brazilski jiu jitsu.