Pun POGODAK

Njezino visočanstvo smeđa: Holivudske plavuše dominirale u boji koja odiše luksuzom

21.10.2024 u 09:50

  • +12

Uma Thurman i Kirsten Dunst

Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Valerie Macon / AFP / Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Kao što se u velikom stilu vratila u svijet interijera, smeđa boja u svim svojim nijansama uzela je veći zamah i na modnoj sceni

Ove sezone smeđa je posebno neodoljiva u formi jakni i dodataka od brušene kože, dok na crvenom tepihu dominira u formi glamuroznih haljina.

Navedeno je ovog vikenda u Los Angelesu dokazano na četvrtom izdanju događanja Academy Museum Gala zahvaljujući slavnim holivudskim plavušama.

Nagrada Luminary te je večeri dodijeljena redatelju Quentinu Tarantinu, a crvenim tepihom prodefilirao je ruku pod ruku s jednom od glavnih zvijezdi svojih filmskih uradaka, glumicom Umom Thurman.

Zvijezda filmova 'Pakleni šund' i 'Kill Bill' malo koga je ostavila ravnodušnim na crvenom tepihu pojavom u fluidnoj haljini od smeđe svile koja je samo za nju stvorena u dizajnerskom ateljeu modne kuće Fendi.

Ovaj talijanski brend te je večeri odjenuo i ikonu tihog luksuza, američku 'it' djevojku Sofiju Richie, a nedavno je odjeknula vijest da ostaje bez kreativnog direktora, dizajnera Kima Jonesa, koji je na toj poziciji naslijedio čuvenog Karla Lagerfelda.

U smeđoj haljini zablistala i Kirsten Dunst

Osim 54- godišnje Thurman, na gala događanju u Los Angelesu u smeđoj haljini dominirala je i Kirsten Dunst.

Zadatak kreiranja besprijekornog izdanja za crveni tepih povjerila je Guccijevom dizajneru Sabatu De Sarnu koji je stvorio raskošnu smeđu haljinu maxi kroja, sa velikim prorezom na leđima i dizajnom ovratnika po uzoru na pelerinu.

Za dodatan wow efekt, ovu slojevitu kreaciju s dugom šlepom krasio je decentan zlatni detalj istaknut na naramenici, a za cjelokupno izdanje 42- godišnje Dunst pobrinula se poznata holvudska stilistica Samantha McMillen.