za svaki dan

Njihov stil teško je nadmašiti: Kraljica Letizia i njezine kćeri imaju savršene ljetne stajlinge koje ćete poželjeti u ormaru

07.08.2021 u 18:19

Bionic
Reading

Španjolska kraljevska obitelj trenutno je na godišnjem odmoru, no njihov dnevni raspored svejedno je prepun kraljevskih dužnosti i obveza. Kralj Felipe VI, njegova supruga, kraljica Letizia te njihove dvije kćeri tople ljetne dane provode na Mallorci, a tri članice kraljevske obitelji pokazale su još jednom besprijekorne i stilski usklađene stajlinga

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, španjolska kraljica Letizia redovito oduševljava svojim modnim kombinacijama.

Bez obzira radi li se o vrlo formalnim kraljevskim pojavljivanjima ili pak ležernijim događanjima španjolska kraljica nikada ne griješi. Njezin stil modni kritičari nerijetko opisuju kako sofisticiran i prije svega elegantan, a Letizia vrlo vješto u modne kombinacije uključuje i vrlo pristupačne modne komade iz high street dućana koje nerijetko reciklira. Prema svemu sudeći njezin odličan smisao za modu naslijedile su njezine kćeri, princeze 15-godišnja Leonor i 14-godišnja Sofia.

  • +5
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Ovoga puta španjolska kraljevska obitelj ovog puta u javnosti se pojavila u Jedriličarskom klubu na okupljanju organiziranom u čast jedriličara Joana Cardona koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio broncu.

Kraljica se ovog puta odlučila za dugu haljinu s četvrtastim izrezom i širokim naramenicama te remenom koji je lijepo isticao struk. Haljina, čiji dizajn potpisuje Maríe de la Orden, prodaje se po cijeni od 1120 kuna, a bijelo plave prugice odlično su se uklopile u morski ugođaj. Kombinaciju je upotpunila vrlo trendi espadrilama brenda Espardenyes Torres koje je nosila i prethodnog dana.

Sofia i Leonor također su zablistale u odličnim stajlinzima – Leonor u u kratkoj haljinici cvjetnog uzorka ukrašenom volanima, a Sofia u još jednom odličnom kombinezonu, ovoga puta u akavamarin zelenoj boji. Djevojke su također, baš poput njihove mame, kombinacije upotpunile espadrilama i još jednom modno oduševile.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia