COACH DOMINACIJA

Njihova torba postala je viralni hit, a sada je pretvorena u najpoželjnije natikače sezone

17.05.2021 u 09:22

Bionic
Reading

Anatomske natikače brenda Birkenstock koje brojne dame diljem svijeta obožavaju nositi u ljetnim mjesecima ove su godine dobile dostojnu konkurenciju. Podstavljene natikače zahvaljujući velikoj popularnosti modela Slides s potpisom Kanye Westa postale su itekako tražene na modnoj sceni, a svoju verziju sada je svijetu predstavio poznati američki brend Coach

Društvene mreže postale su iznimno bitan faktor nastanka modnih trendova, a nerijetko ih i predviđaju. Trend nerijetko pokrenu i poznate dame u koje se ugledaju trendseterice. Upravo se to dogodilo s torbom brenda Coach imena Pillow Tabby, a koja je uspjela postati viralnim hitom na TikToku.

  • +5
Pillow Tabby torba s potpisom brenda Coach Izvor: Profimedia / Autor: Juergen Teller for Coach/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Torba naziva 'Pillow Tabby' nastala je prema uzoru na popularni model brenda Coach iz 70-ih, a novi model dobio je znatno mekši, pomalo pufasti oblik. Može se nositi u ruci, na ramenu ili pak preko prsa, a oblikom koji podsjeća na veliki mekani oblak trendsetericama je za oko najviše zapela ona u ružičastoj boji.

Svjesni velike popularnosti svoje torbe koja se po cijeni od 550 eura uspjela u potpunosti rasprodati, Coach je došao na ideju da ju predstavi u formi podstavljenih natikača – modela obuće koji ove sezone predstavlja glavnu konkurenciju anatomskim natikačama Birkenstock.

Pufastog dizajna, poput proslavljene torbe, te s prepoznatljivim logom brenda Coach, modeli hit natikača lansirani su u prodaju po cijeni od 85 dolara, odnosno nešto više od 500 kuna te imaju sve predispozicije u postajanju velikim sezonskim hitom.