za 35,95 eura

Nosila bi ga svaka chic Francuskinja: Zara ima kardigan koji podsjeća na Chanel

20.08.2024 u 09:04

Bionic
Reading

Španjolska high street modna trgovina naučila nas je da na njenim policama možemo pronaći komade koji po svemu mogu stati uz bok s dizajnerskima, a takav je i ovaj predivan kardigan

Kardigani su odavno na glasu kao komadi koji su utjelovljenje chica i visokog stila. Na taj glas dovele su ih modno osviještene Francuskinje koje se od njih ne odvajaju već nekoliko desetljeća.

Slavu ovom minimalističkom komadu donijela je legendarna Coco Chanel, koja ga je popularizirala još davnih 1920-ih godina. Mademoiselle je bila poznata po svojoj fascinaciji njihovim praktičnim kopčanjem koje prilikom odijevanja - ne kvari frizuru.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Stoljeće slave kardigana

Njihov uzvišen status na modnoj sceni nije izblijedio niti u narednim desetljećima, a stil se nije bitno mijenjao. Dapače, i dalje su najpoželjniji upravo onakvi jednostavni kardigani kakve je i sama Coco Chanel najradije nosila.

No, za razliku od skupocjenih komada s potpisom kultnog francuskog brenda, koje si tek nekolicina može priuštiti, Zara nam donosi beskrajno chic kardigan za pristupačnih 35,95 eura.

Chic kardigan po pristupačnoj cijeni

Kardigan iz Zare ima baš sve o čemu sanjaju zaljubljenice u francuski chic - elegantan spoj prljavo bijele i crne boje, koja se proteže duž poruba, zlatne gumbiće s prizvukom tihog luksuza te moderan skraćeni kroj u skladu s aktualnim trendovima.

Ovaj komad savršena je opcija za urbani stajling, jednako kao i za poslovni outfit kada vam je važno ostaviti snažan dojam. Lako ćete ga upariti s crnim hlačama i tenisicama ili suknjom i salonkama visoke pete, jer je riječ o vrlo svestranom komadu uz koji ćete uvijek imati ideju za novu modnu kombinaciju.

Uz to, ovaj stil je dokazano neprolazan, što znači da će ga nositi iz sezone u sezonu pa je riječ o kupovini koju sigurno nećete požaliti.

top modeli

U Zaru su već stigle haljine za jesen, a ove savršeno peglaju trbuščić i nose se uz čizme

Pogledaj galeriju