PRISTUPAČNE CIJENE

Nosiv od plaže do ureda: Na police Zare stigao je dobitni model

10.08.2024 u 18:52

Bionic
Reading

Dobro je poznata činjenica da se u kombinezonu ne morate brinuti o proporcijama. Odlikuju ga sve vrline haljina i hlača pa s razlogom predstavlja isplativu investiciju

Sa skromnim podrijetlom kao radna uniforma, kombinezon je postao neizostavnim komadom u ormaru modno osviještenih žena. Njihov jednostavan i učinkovit dizajn omogućio je slobodu kretanja i udobnost, karakteristike koje su ubrzo privukle pozornost modnih dizajnera zbog stilskog potencijala.

Od radne uniforme do haute couture komada

Jedna od prvih koja je na modnu pistu predstavila kombinezon kao odjevni predmet vrijedan kolekcije visoke mode bila je Elsa Schiaparelli. Talijanska dizajnerica, poznata po svojim inovativnim i nadrealnim dizajnima, predstavila ga je tijekom 30-ih godina prošlog stoljeća, a njezino poigravanje s dizajnom ovog odjevnog predmeta bio je važan korak u njegovoj evoluciji od radne uniforme do ikone vrhunske mode.

Danas kombinezoni dolaze u različitim stilovima, pristajući različitim tipovima tijela i prilikama. Uz pravilno stiliziranje, brojni aktualni modeli nosivi su od jutra do mraka, baš kao što je slučaj s najnovijim prijedlogom kakvog nalazimo na policama španjolske Zare.

Boho kombinezon iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o kombinezonu trendovskog boho chich stila, sa širokom siluetom i dizajnom savršenim za odlazak u ured ili uživanje na plaži.

Njegov dugi dizajn u znaku širokih nogavica i V izreza dekoleta čini ga idealnim za vruće, ljetne dane.

Boho kombinezon - novi hit iz Zare

Osim zahvalnim dizajnom, boho kombinezon sa Zarinih polica osvaja i efektnom, narančasto-crveno bojom, svojom nabranom tkaninom, kao i pristupačnom cijenom od 40 eura.

Sve što vam uz njega trebaju su lijepi model sandala, a lako je nosiv i uz tenisice poput trendovskih retro modela.

  • +15
Adidas tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo