taylor russell

Nova 'it' djevojka sve je oduševila ovom haljinom, a ubrzo je otkriveno tko ju je prvi nosio

30.08.2024 u 08:25

Bionic
Reading

Filmski festival u Veneciji donio je na crveni tepih brojna glamurozna izdanja, a haljina koja je zasigurno privukla brojne poglede bila je ona koju je nosila glumica Taylor Russell. No, to nije novi dizajn. Posve suprotno – ova haljina ugledala je svjetlo dana 1993, prije nego li se Taylor rodila

Taylor Russell prošetala je crvenim tepihom na Venecijanskom filmskom festivalu u legendarnom vintage izgledu koji je prethodno nosila Claudia Schiffer. 30-godišnja glumica privukla je pažnju kad je stigla na premijeru filma 'Beetlejuice Beetlejuice' u Chanel Haute Couture haljini iz 1993., napravljenoj prije njezina rođenja.

Bijela haljina pristajala joj je kao salivena sa steznikom i cvjetnim perlama na grudima. Donji dio haljine privlačio je veliku pozornost s velikim peplumom preko poluprozirne suknje u sirena obliku .

  • +8
Taylor Russell Izvor: Profimedia / Autor: Anna Maria Tinghino / Sipa Press / Profimedia

Haljina koju je na pisti nosila Claudia Schiffer

Taylor, koja je ove godine članica žirija, kosu je nosila u svom prepoznatljivom pixie rezu s mikro šiškama. Zvijezda serije 'Bones and All' upotpunila je izgled s obiljem sjaja, noseći masivni dijamantni prsten i svjetlucave naušnice s bisernim naglaskom.

Nedugo nakon što je Taylor prošetala crvenim tepihom, 54-godišnja legendarna Claudia Schiffer pozdravila ju je na Instagramu, objavivši usporedbu njihovih identičnih stajlinga u istoj haljini.

'Od Chanelove poste 1993. do Venecijanskog filmskog festivala 2024.!' napisala je Claudia i dodala: 'Taylor Russell izgledaš apsolutno zapanjujuće.'

Inače, nekoliko Chanelovih stajlinga koje je Claudia Schiffer nosila ranih 90-ih doživjelo je preporod u posljednjih nekoliko godina, od Dua Lipine balske haljine za Met Galu 2023. do vjenčanog afterlooka Sofije Richie.

tako efektno

Glamur je stigao u Veneciju: Pogledajte haljine koje su privukle poglede na otvorenju filmskog festivala

Pogledaj galeriju

Nova modna 'it' djevojka

Unatoč tome što je tek početkom ovog tjedna sletjela u Veneciju, Taylor je pokazala već nekoliko vintage lookova, uključujući John Galliano suknju iz njegove kolekcije 'Pin Up' za proljeće 1995. godine.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Taylor, čiji je stajling potpisuje Jahleel Weaver, izgledala je vrlo chic u strukturiranom kompletu koji je uparila s uskim crnim sunčanim naočalama i štiklama na vezanje i špicastim vrhovima. Komplet s houndstooth uzorkom, koji je na pisti nosila Yasmeen Ghauri, imai je velike jastučiće za ramena, lepršavi rub i crne gumbe.

Taylor je učvrstila svoju titulu modne 'it' djevojke otkako se proslavila 2019. Iako je poznata po svom nevjerojatnom uličnom stilu, kanadska glumica također riskira na crvenom tepihu. Globalna ambasadorica Loewea imala je svoj dugoočekivani debi na Met Gali ove godine - i nije razočarala.