U MCDONALDSU

Novi sendvič s rustikalnim pecivom McBaguette

22.07.2013 u 13:09

Bionic
Reading

McDonald's obogatio ponudu gurmanskim sendvičem s rustikalnim pecivom

Ljetni meni u McDonald'su od 22. srpnja obogaćen je jedinstvenom ponudom McDeluxe. Slijedeći kvalitetu kao temelj svakog proizvoda, McDonald's je svoj meni obogatio novim sendvičima McBaguette i McChicken Fresh te popularnim uvijenim krumpirima.

Zvijezda je, zasigurno, novi sendvič McBaguette koji se ističe visokokvalitetnim rustikalnim pecivom od raženog i pšeničnog brašna. Topli baguette obogaćuju dva goveđa kosana odreska na kojima se tope ploške ementalera. Okus upotpunjuje vrhunski senf, a hrskavost i svježinu daje zelena kristal salata. McBaguette je uistinu gurmanski sendvič koji će vas osvojiti spojem okusa i vrhunskom kvalitetom sastojaka.

Pravi osvježavajući zalogaj ovo ljeto možete potražiti u finom sendviču McChicken Fresh. U pecivu Royal panirani kosani odrezak od pilećih prsa upotpunjuje topljeni sir cheddar i umak sandwich, a puninu okusa daju svježa rajčica, mirisna rukola te zelena salata kristalka.

Mnogi ljubitelji prženog krumpira s nestrpljenjem su dočekali povratak uvijenih krumpira. Zlatnožuti hrskavi dodatak svakom meniju neodoljiv je i u vrućim ljetnim danima kada ga možete kombinirati s različitim umacima iz McDonald'sove ponude.