ZVIJEZDA U PARIZU

Od haljine do cipela: Jennifer Lopez vješto je spojila najveće trendove sezone

25.07.2022 u 09:32

Bionic
Reading

Na medenom mjesecu u Parizu, koji je uslijedio nakon iznenadnog vjenčanja u Las Vegasu, Jennifer Lopez s Benom Affleckom proslavila je i 53. rođendan noseći još jednu u nizu upečatljivih haljina koje posljednjih dana uvjerljivo dominiraju njezinim stajlinzima

Nakon večernjeg izdanja u raskošnoj cvjetnoj haljini maksi kroja, latino diva osvanula je u zanimljivom modelu cut-out haljine, ove sezone pravog hita na modnoj sceni.

Laskave dužine midi ova haljina, osim hit detaljem vezica i proreza, ističe se jarkom ružičastom bojom u duhu aktualnog trenda barbiecore. Kako se doznaje, riječ je o modelu haljine koja nosi naziv Stassie i stiže s potpisom popularnog američkog brenda Reformation.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Cijena ove haljine u prodaji iznosi 2600 kuna, a njezinu izražajnu boju latino diva naglasila je torbicom iz aktualne ready-to-wear kolekcije s potpisom modne kuće Valentino, jedne od najzaslužnijih za veliku popularnost koju posljednjih tjedana uživaju ružičasti komadi.

Trendovski predznak rođendanskog izdanja 53-godišnja Lopez osigurala je obućom, odlučivši se za nude sandale s platforma petom, kojima je, uz masivan nakit od zlata, zaokružila ovo vruće izdanje na ulicama Pariza.