pareo suknja

Od plaže do vjenčanja: Ova suknja košta manje od 30 eura, a nosit ćete je od jutra do mraka

28.06.2024 u 21:45

Bionic
Reading

Pareo suknja A-kroj komad je koji će vam uvijek dobro doći kao nadopuna garderobi jer ćete uz nju uvijek pri ruci imati svestran komad za brojne prigode

Traper suknje jedan su od onih modnih komada koje uspješno odolijevaju promjenama trendova te su iz godine u godinu jednako dobro došle u svačijoj garderobi.

Iako ćete teško pronaći osobu koja je rado ne bi nosila, kao beskrajno praktičan komad koji se tako lako stilizira, činjenica jest da nisu svi osobito oduševljeni njenim pomalo krutim materijalom.

Tome je doskočila Zara, koja je u ponudu uvrstila model od mješavine udobnog i mekog lana te klasičnog trapera i od ovog materijala dizajnirala divnu pareo suknju s petljama za remen i chic bočnom kopčom.

Pareo suknja iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: zara promo

Donji rub je A-kroja, a kopčanje sprijeda praktičnim pritisnim gumbom. S obzirom na lagani materijal i kroj nalik pareu, ovu suknju komotno možete nositi na plažu, ali i na svečanim događajima, jer njen zavodljivi bočni prorez svemu daje glamurozan prizvuk.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ova nosiva suknja španjolskog brenda dostupna je po cijeni do 29,95 eura, a lako ćete je uskladiti s trendi slingback cipelama za stiliziranje elegantnih kombinacija ili s popularnim natikačama, japankama i ravnim sandalama za ležerne šetnje i posjete plažama.

transformiraju stajlinge

Laskave i glamurozne: Ove zavodljive sandale u Zari ćete pronaći za manje od 30 eura

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...