Emily ratajkowski

Ogroman hit: Ovo je najpoželjnija suknja, a ona je nosi tako odvažno

11.06.2024 u 08:29

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski nerijetko gradske ulice pretvara u modnu pistu i pri tome servira vrlo upečatljive modne kombinacije. Ovog puta je pokazala kako ni ona nije odoljela hit komadu ove sezone – traper suknji, a nosi je na njoj svojstven, izazovan način

Elegantne traper suknje nesumnjivo su hit komada ove sezone, a najtrendi modele obilježavaju dugačak kroj i visok prorez što ovaj vječni komad čini itekako izazovnim komadom.

Pokazala je to i Emily Ratajkowski koja je za odlazaka na ručak s prijateljicom i trogodišnjim sinčićem u talijanskom restoranu River Café u Londonu odabrala upravo kombinaciju s traper suknjom. Model niskog struka i visokog proreza kombinirala je sa džemperom crne boje, šireg i skraćenog kroja koji je u punom sjaju otkrivao njezin vitak struk i oblikovane trbušnjake.

  • +9
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: RAW IMAGE LTD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stajling je zaokružila crvenom kožnom torbom sa zakovicama i crnim balerinkama širih vezica i baš kao i uvijek, izgledala besprijekorno.

Naime, duže verzije suknji od trapera i ovog su se proljeća nametnule kao jedan od najpoželjnijih modela, a nose se sve do prvih vrućih ljetnih dana i nakon toga se ponovno na modnu scenu vraćaju s prvim dana jeseni. Tako da se neminovno radi o ultimativnom modnom komadu u koji se isplati uložiti.

MODNA INSPIRACIJA

Suknje od trapera nikada nisu bile poželjnije, a evo kako ih nose slavne dame

Pogledaj galeriju

Traper suknja prvi put je predstavljena 1970-ih kao alternativa traper hlačama i od tada je postala sastavni dio svakodnevnih stajlinga, a ove sezone kolekcije za sezonu jesen/zima 2023.-2024. dale su naslutiti veliki povratak traper suknji na modnu scenu, a njihovu popularnost potvrdila je ponuda nekih od najpopularnijih high street brendova koji su svesrdno prihvatili ovaj trend. A hit su maksi i midi modeli koji će ove jeseni dolaziti s visokim prorezima te u raznim bojama trapera koje se nose podjednako dobro uz tenisice, balerinke i ravne sandale.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr