ZNA KAKO SE NOSE

Odišu luksuzom: Kultne natikače osvojile su i legendarnu Cindy Crawford

07.06.2024 u 10:16

  • +6

Cindy Crawford

Izvor: Profimedia/Promo / Autor: BENS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA/Promo

Bionic
Reading

Poput brojnih dama diljem svijeta, čarima udobne anatomske obuće s potpisom njemačkog Birkenstocka nije odoljela ni legendarna ljepotica s modnih pisti

Uz prepoznatljive sandale Arizona, koje su i ove sezone reinterpretirali brojni brendovi, model Madrid s razlogom slovi za jedan od najomiljenijih u ponudi Birkenstocka.

I dok detalj dvostruke kopče krasi obožavani model Arizona, sandale Madrid stižu s jednom. Posljednjih sezona najviše se ističu verzije s nešto većom metalnom kopčom a ona, u kombinaciji s nekom neutralnom bojom, s lakoćom stvara efekt luksuzne obuće.

Upravo takvom modelu nije odoljela legendarna Cindy Crawford. Od prošle godine njihova smeđa verzija dio je kolekcije u ormaru supermodela iz 90-ih, a ovoga puta s njima je osvanula tijekom posjeta stomatološkoj ordinaciji u Malibuu.

Model sandala Madrid Big Bucle u svijetlosmeđoj nijansi savršeno se uklopio u njezinu jednostavnu ali efektnu kombinaciju ispranih traperica i sweatshirt majice bijele boje, kao alternativi običnom T-shirtu.

Smeđa obuća, uključujući ovu verziju sandala Madrid i dalje dostupnih u prodaji, čini savršeni sklad s bezvremenskim komadima, što je ponovno dokazala 58- godišnja Crawford.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...