PJEVAO JE ŽAK

Otkriveni detalji s luksuzne Nikolinine svadbe

11.09.2013 u 11:34

Bionic
Reading

Nikolina Pišek pred 70 uzvanika je izgovorila sudbonosno 'da' svojem izabraniku Vidoju Ristoviću

Dan prije vjenčanja Nikolina Pišek i VidojeRistović u restoranu Capriani organizirali su večeru kako bi se njihovi gosti upoznali.

Sedamdeset najbližih prijatelja i članova obitelji, među ostalim, zabavljao je pjevač Jacques Houdek koji je netom prije izlaska mladenaca pred matičara izveo pjesmu 'Ave Maria'.

Dijamantne naušnice Nikolina je posudila od Vidojeve majke, cipele je pronašla uoči svadbe, ali ih je uporno nosila da budu stare, vjenčanica je bila nova, a plave gaćice su kupljene pola sata prije vjenčanja.

Nikolinin tata Ivan ponosno je dopratio svoju mezimicu te njenu ruku predao mladoženji.

Ceremonija iz snova je održana u hotelu Motropole Monte-Carlo, gdje je Nikolina zasjala u unikatnoj vjenčanici Monique Lhuillier.

Dogodio se i komičan trenutak. Kada je matičar pitao Vidoja: 'Uzimaš li Nikolinu za ženu', Nikolinin pas Arthur kojeg je njezina kći Hana držala u naručju bolno je zacvilio.

'Moja Hana bila je oduševljena i jednostavno je osjećala moju sreću koja je prešla na nju', rekla je Nikolina za svoju šesnaestogodišnju kćer.

Vjenčani prsten Chopard odabrao je Vidoje, a Nikolina ga je nije vidjela prije, nego tek na vjenčanju.

Trema je Nikolinu uhvatila jedino kad je trebala izaći pred goste.

'Bilo je fenomenalno! Svi me pitaju kako se osjećam kao poštena i ozakonjena žena, no još nisam svjesna toga. Bilo je predivan tulum iako sam odslušala od žena kako se na svojoj svadbi nikada ne možeš dobro zabavljati, ali ja sam se super provela', rekla je Nikolina za Story