ZA GLAMUROZNE STAJLINGE

Ova četiri trendi dodatka svaki će svečani stajling podignuti na novu razinu

28.12.2022 u 20:43

Bionic
Reading

Bez zanimljivih i najčešće svjetlucavih modnih dodataka nezamislivi su svečane modne kombinacije, pa ako ste u potrazi za zgodnim accessoireom na pravom ste mjestu

Modni dodaci uvijek su dobrodošlo rješenje za nadograditi stajlinge, a svakoj će kombinaciji udahnuti posve novu dimenziju.

Modni dodaci nezaobilazan su dio svake garderobe jer bez obzira na to koje je godišnje doba ili u kojoj prilici tražite pravi look, oni su dobrodošla nadogradnja.

Osobito su važni za one situacije kad moramo osmisliti last minute kombinacije te jamče glamurozan look.

Kako je sve što podrazumijeva šljokice ili svjetlucave kamenčiće trenutno apsolutni must have, ove se sezone opskrbite na vrijeme s modnim detaljima poput rajfova, ukosnica, narukvica, naušnica...

Iako je poznato pravilo legendarne Coco Chanel kako prije nego što izađemo iz kuće trebamo skinuti jedan detalj, npr. komad nakita sa sebe, tijekom blagdana možemo si dati oduška i 'nakititi' se po svom guštu.

CRNA ELEGANCIJA

Olivia Wilde zablistala u stajlingu idealnom za blagdanske zabave

Pogledaj galeriju

Evo koji dodaci nadograđuju svaki look:

Nose se naušnice sa kamenčićima

Bling bling! Ove sezone potrebno je sve samo ne suzdržanost kada je u pitanju nakit . Treba blistati i svjetlucati kako bi nas svi odmah vidjeli. Popularnost raste statement naušnicama od štrasa ili drugih sitnih kamenčića, jer tako lijepo reflektiraju na svjetlu i čine svaki look dodatno glamuroznijim. Osobito ako inače preferirate minimalističku suzdržanost, svaki outfit možete začiniti ovim party dodacima.

Hit su svjetlucave torbice

Kao i kod nakita, i kod torbi smo postavili jasnu liniju: neka svjetlucaju, i to kako treba. Zato se za sve lookove oslanjamo na modele sa kamenčićima, šljokicama ili one od metalik materijala. Užitak eksperimentiranja nema granica, a ovaj je trend posebno idealan za uzbudljive teksture koje ne moraju uvijek biti samo zlatne ili srebrne. Manje stilizirajmo party lookove ove sezone uz pomoć torbi satenskog sjaja.

Povratak umjetnog perja

Bilo da se radi o cipelama, torbama, nakitu ili odjeći, umjetno perje jedan je od naših favorita ove sezone jer dodaje glamuroznu vibru svakom looku. 'Veliki Gatsby' je nadahnuće za ovakve stajlinge koji donose dozu ekstravagantnog hedonizma. Uz to, ne može postojati bolja stilska inspiracija za cool party stajlinge. Dakle, umjetno perje nova je fascinacija zaljubljenica u modu ove sezone.

Uskočite u cipele platforme

Nije iznenađujuće, ali jasan je pobjednik dodataka za zabavu 2022. su vrlo visoke pete s platformom ili čizme s XL potpeticama. Budući da su udobne, noge čine duljima i stvarno pristaju uz svaki komad odjeće. Maxi haljine, mini suknje ili hlače s širokim nogavicama? Nema problema sve možete nositi s ovakvim modelima s platformom, jer svakom outfitu daju party vibru. Osim toga, riječ je i o udobnim modelima i za plesni podij.