ZA BRINETE

Ova raskošna nijansa smeđe najvrući je ovogodišnji modni trend i pristaje svima

09.11.2021 u 14:55

Bionic
Reading

Nakon dominacije pramenova nadahnutih stilom 90-ih slavne se ljepotice, poput primjerice it djevojke Hailey Bieber sve češće odlučuju i za lijepe prirodne tonove smeđe kose

Tijekom zimskih mjeseci uobičajeno je da se mnoge djevojke i žene odlučuju za tamnije tonove, a nedavno je sve iznenadila i lijepa supruga Justina Biebera.

Ako ste mislili kako su smeđi tonovi dosadni, u trenu će vas razuvjeriti bogata smeđa boja koju je nedavno pokazala Hailey Bieber.

Jedna od najtraženijih manekenki oko koje se otimaju brojne modne kuće, sve je oduševila svojom transformacijom imidža!

Zgodna Amerikanka koja dolazi iz poznate glumačke obitelji Baldwin, svoje je platinaste pramenove zamijenila bogatom nijansom smeđe na tragu raskošnih čokoladnih tonova. 

  • +15
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Tzv. 'luksuzna smeđa' izvrstan je način za osvježenje postojeće boje, osobito volite smeđe tonove ili su vam pak dojadili pramenovi.

Ova lijepa nijansa, predviđaju frizeri, dominirat će ove jeseni i zime, jer je riječ o predivnoj boji koja izgleda vrlo otmjena, sofisticirano i elegantno.

Kosa ovakvim bojanjem dobiva posebnu dimenziju i volumen, a da pritom izgleda svježe i sjajno.

Radi se o cijeloj paleti smeđe kako bi se postigao iznimno raskošan efekt koji je nemoguće postići primjerice doma s kupovnom bojom. Ovdje se radi o vješto raspoređenim tonovima poput karamele, kave, bakra i zlata pa do sve do hladnih, gotovo pepeljastih nijansi poput ledene čokolade kako bi se postigao luksuzni sjaj, a dobro stoji i djevojkama svjetlijeg i maslinastog tena, ako je 'pogođena' prava nijansa.

I na Instagramu, Hailey je pokazala svoju novu boju, a komplimenata nije nedostajalo.