CHIC frizura

Ova ženstvena frizura skida godine s lica, a uvijek je među najpopularnijima

20.08.2024 u 14:29

  • +4

Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Salma Hayek bila je zvijezda londonske premijere filma 'Blink Twice', redateljskog debija glumice Zoë Kravitz, kćeri Lennyja Kravitza i Lise Bonet, u kojem glumi i njezin zaručnik Channing Tatum

Zanosna Meksikanka, koja i u šestom desetljeću mami uzdahe, odlučila se za modnu formulu koja nikad ne može iznevjeriti - malu crnu haljinu.

U elegantnoj kreaciji sa zavodljivim dekolteom i rasporkom otraga istaknula je besprijekornu figuru, a look bez greške upotpunila je srebrnim sandalama platformama, svojim omiljenim modelom. Upečatljiv izgled na crvenom tepihu zaokružila je elegantnim nakitom i statement torbicom, optočenom svjetlucavim kamenčićima.

Valovi daju volumen

Tamnokosa glumica upotpunila je chic stajling kojem se nema što prigovoriti prirodnim make upom, naglasivši prirodnu ljepotu, a ovoga je puta svoje tamne pramenove stilizirala u glamuroznu frizuru koja uvijek sjajno izgleda.

ASHLEY BIDEN

Prva kći Amerike oduševila u modnom klasiku koji odolijeva svim trendovima

Pogledaj galeriju

Riječ je o blagim valovima koji su njezinoj kosi dali životnost i sjaj, a osobito je dobra ideja za dame zrelije dobi jer im ona često s vremenom gubi na bujnosti.

Osim toga, odlično izgleda na brinetama i plavušama, bez obzira nosite li bob ili frizuru do ispod ramena, a frizeri preporučuju da se prilikom oblikovanja svakako vodi računa o zaštiti sredstvima za njegu kako se vlasi ne bi dodatno isušile.