beskrajno elegantne

Ove divne haljine savršene su za dugačke ljetne večeri, a koštaju manje od 20 eura

21.06.2024 u 06:37

Bionic
Reading

Što možemo poželjeti više od udobnih i beskrajno elegantnih minimalističkih haljina - i to po pristupačnim cijenama?

Malo što nas veseli tijekom ljeta kao dugačke tople večeri kojima kao da se ne nazire kraj - posebno kada smo na odmoru! A u njima uživamo još više kada pri ruci imamo barem nekoliko divnih ljetnih haljina, pomoću kojih možemo izabrati stajling sukladno prigodi i raspoloženju.

Poseban je užitak kada za širok izbor ovakvog luksuza ne moramo potrošiti bogatstvo. Za to su kao stvorene high street modne trgovine, donoseći nam očaravajuće haljine po pristupačnim cijenama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Španjolska Zara, kao i uvijek, donosi široku ponudu usklađenu sa svim aktualnim trendovima, ali posebno su privlačne haljine u skladu s trenutno iznimno poželjnom minimalističkom estetikom 90-ih.

Tako ćete lako pronaći prekrasne modele zavodljivih proreza, asimetričnih krojeva i laganih materijala - a sve po cijeni manjoj od 20 eura!

Izrezana haljina (19,95 eura)

Midi crna haljina zavodljivih izreza oko struka odlična je opcija za ljetne kasnovečernje zabave. Osvaja elegancijom, udobnošću u nošenju i iznimnom svestranošću, a lako ćete je kombinirati uz svaku obuću.

Slip-on haljina (17,99 eura)

Uske haljine u stilu svilenih spavaćica odličan su odabir za vruće dane i noći jer njihov hladan materijal dolazi kao spas pri najvišim temperaturama. Srebrnosiva slip-on haljina tankih naramenica i otvorenih leđa savršen je primjer toga.

Fluidna krep haljina (19,99 eura)

Ako ste u potrazi za glamuroznim modelom s dozom dramatičnosti, a koji ne dolazi po prikladno paprenim cijenama, ova krep haljina s fluidnim dekolteom i tankim naramenicama mogla bi biti kao stvorena za vas.

Rebrasta midi haljina (17,95 eura)

Ljubiteljice jarkih boja dolaze na svoje ovom midi haljinom narančaste boje, a ona je po svim kriterijima nepogrešiv odabir za ljetne večeri - dolazi u bezvremenskom kroju i udobnom pamučnom materijalu, a pritom je beskrajno chic.

Ružičasta haljina s V-izrezom (19,95 eura)

Ako pak više volite klasične minimalističke komade, jednostavna i otmjena haljina s V-izrezom komad je čiju kupovinu sigurno nećete požaliti. Ružičasta boja jedan je od simbola ljeta, a midi kroj čini je prikladnom za nošenje od ureda, preko šetnji gradom, do najsvečanijih ljetnih zabava.