za svečane stajlinge

Ove sandale su kao stvorene su za trenutke kad želite izgledati glamurozno, a da se ne odreknete udobnosti

05.05.2024 u 09:50

Bionic
Reading

Odlazak na vjenčanje, krizmu ili sličnu svečanost nešto je što mnoge očekuje ovog proljeća, a ako ste u potrazi za svečanim cipelama u kojima nećete patiti od neudobnosti, pronašli smo odlično rješenje

Dobro je znano da se na svečane stajlinge najbolje uklapaju cipele s visokom petom, no one dolaze i sa skupom cijenom u vidu nelagode i bolova u nogama i leđima. Kako biste dan i noć proveli bez žrtvovanja stila, ali i sa znatno više udobnosti, jedna od provjerenih opcija jest odabir sandala s visokom punom petom.

Nalik platformama, ove sandale vrlo su stabilne i lake za nošenje, a glamurozne baš poput bilo kojih drugih stiletto modela ili klasičnih, uvijek elegantnih salonki.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dapače, nećete ih nositi samo na svečanosti, jer njihov dizajn garantira nosivost i na poslovne te svakodnevne stajlinge u kojima želite uživati u nošenju elegantne modne kombinacije.

Ako želite investirati u neke od najglamuroznijih sandala s punom petom u aktualnoj ponudi, slavne modne kuće pripremile su raskošne modele, kojima je svima zajednički jedan detalj - brojni svjetlucavi elementi.

Bilo da je riječ o metalnom sjaju kao što je slučaj kod Jimmyja Choa ili decentnim pastelno rozim cirkonima kod Christiana Louboutina, upravo je ovo detalj koji svakoj sandali daje prizvuk luksuza i holivudskog glamura.

S druge strane, ako vam blještavilo nije u skladu s osobnim stilo, elegantne sandale s punom petom donosi i Prada, koja je predstavila lakirane modele, dok je talijanska Aquazzura u novu kolekciju uvrstila spektakularan model od zlatnih trakica.