CHIC I PRAKTIČNI

Ovi elegantni komadi s potpisom Zare sad su sniženi i vrijedi ih ugrabiti

08.07.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Zaljubljenice u modu unazad nekoliko sezona ne mogu odoljeti praktičnim i cool setovima koji nas u jednom potezu rješavaju problema oko osmišljavanja stajlinga

Setovi su već neko vrijeme u fokusu zaljubljenica u modu te one obožavaju ovakav način odijevanja jer je istodobno chic, ženstven i praktičan.

Dvodijelni setovi, uz pomoć kojih možemo kreirati total look, iznimno su poželjni i ove sezone, a osvojili su simpatije zaljubljenica u modu zbog svoje svestranosti i elegancije.

IZVRSNA PRILIKA

Ovih sedam haljina iz Zare košta manje od 10 eura

Pogledaj galeriju

Ovog ljeta i dalje su neizostavni, a na aktualnim Zarinim sniženjima pronašli smo nekoliko sjajnih varijanti koje vrijedi ugrabiti jer su sad dostupne po vrlo pristupačnim cijenama.

Setovi su vrlo svestrani jer se sastoje od topa i odgovarajućih hlača te su zbilja savršen odgovor za one koji traže udobnost i stil u jednom potezu.

Osim toga, ova vrsta odjeće dopušta višestruke kombinacije, nudeći mogućnost odvojenog nošenja i stvaranja različitih modnih transformacija. Također, ovakve se kombinacije lako mogu uz pomoć modnih dodataka transformirati u dnevne, ali i večernje stajlinge, što ih čini sjajnim opcijom za ljeto.

Nadalje, prilikom izbora ljetne odjeće pripazite na izbor materijala pa se radije odlučite za prozračne tkanine, poput lana i pamuka.

Bez obzira odlučite li se za cvjetni ili etno print ili pak neutralne tonove, odaberite komplet koji najbolje odgovara vašem ukusu i osobnosti.

U svakom slučaju, ako želite obnoviti svoju garderobu elegantnim, ali funkcionalnim opcijama, počastite se ovim cool setovima.