HÈRMES ORAN

Ovim hit natikačama popularnost ne blijedi, a posve je jasno i zašto

19.07.2024 u 08:44

Bionic
Reading

Ako je nešto konstanta kad se radi o chic ljetnim modnim kombinacijama, onda su to prepoznatljive natikače Oran s potpisom francuske kuće Hermès

Prekrasan model koji je lansiran još krajem 90-ih i dalje je vrlo aktualan te je nadahnuo bezbrojne inačice na modnoj sceni.

Hermès Oran ne silaze s trona najpopularnijih ljetnih klasika, što nimalo ne čudi jer su ženstvene, udobne i uklapaju se u svaki stil.

ULIČNA MODA

Ove su hit natikače preplavile zagrebačku špicu, nema tko ih ne nosi

Pogledaj galeriju

Mogu se lako kombinirati sa svime što imate u garderobi, a ako biste trebali ponijeti jedan par obuće na ljetovanje, onda bi to zasigurno bile ove divne natikače.

Bezvremenski model uspješno nadilazi sve viralne stilove koje smo vidjeli ove sezone, a njihova kvaliteta, bogata povijest i vrijednost na modnoj sceni čine ih ultimativnim dizajnerskim komadom u koji vrijedi uložiti.

Ljeto za ljetom, Oran ostaje na vrhu kao kultna kupnja, a pokazalo se da ni u 2024. nije drugačije.

Omiljeni model fashionistica

Dakako, obožavaju ih i slavne trendseterice poput Else Hosk, Jasmine Tookes, Zoey Deutch, Millie Bobby Brown, Leonie Hanne, Olivije Culpo, Sarah Michelle Gellar...

Francuskinje su naravno slabe na kultni dizajn u obliku slova H, no omiljene natikače uočavamo posvuda - u svim europskim ljetnim odredištima...

Dizajnirao ih je Pierre Hardy 1997. godine kao dio kolekcije Hermès Year of Africa, no ostale su relevantne i danas. Iako su mnogi brendovi pokušali slično, nijedan se nije približio Hermèsovoj kvaliteti, nasljeđu i ponudi boja - natikače Oran dolaze u impresivne 32 boje.

U svakom slučaju, ako želite ultimativni ljetni klasik, pokušajte s ovim modelom, a brojne high street trgovine u svojoj ponudi imaju vrlo slične verzije.