TREND KOJI SE NOSI

Ovo su haljine koje je nemoguće zaboraviti

27.05.2013 u 15:00

  • +5

Najljepše haljine - Cannes 2013.

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Punih 11 dana trajao je kanski filmski festival, punih 11 dana najveće su glumice filmskog svijeta pohodile crvene tepihe u haljinama koje su, razumije se, u vrućem trendu sezone. Kako izgleda taj svijet visoke mode, učimo od najuspješnijih

Nicole Kidman je pokazala nekoliko haljina u Cannesu, no možda najljepša, iako naoko jednostavna, bila je ona s potpisom Valentino, u kojoj je podsjećala na Grace Kellly, princezu čiji lik tumači u novom filmu.

Jessica Chastain je u haljini boje burgundca i s potpisom Givenchy Couture izgledala nestvarno lijepo, što ni nazočnima ni medijima ni modnim kritičarima nije promaknulo.

Marion Cottilard
pokazala je u Cannesu nekoliko kreacija, no najzapaženija bila je u haljini iz Diorove cruise kolekcije za 2014. Riječ je o svilenoj kreaciji bez naramenica s uzdužnim nepravilnim prugama, crnim, bijelim te upadljivom žutom.

Mini suknja na točkice i bluza šišmiš-rukava dijagonalno podijeljena na crnu i bijelu boju bio je stajling u kojem je glumica Zoe Saldana također bila jedna od najbolje odjevenih na kanskim danima.

Mila Jovovich pokazala je zanimljive haljine, čak i duboko dekoltiranu zbog koje je ušla među najbolje kanske dekoltee, no ipak je u modnom smislu bila najzapaženija u cvjetnoj Chanelovoj kreaciji.

Potpis Vionnet za haljinu koju je pokazala Carey Mulligan pun je pogodak – haljina je naoko jednostavna, crno-bijela, no prorezi je čine iznimno zanimljivom.

Jessica Biel pokazala je da Marchesa još kraljuje crvenim tepisima. Kirsten Dunst nosila je pak dramatičnu crnu haljinu Michael Van Der Ham, također vrlo efektnu.

Eva Longoria pozornost je ugrabila dubokim prorezom haljine boje leda, koja je otkrivala više od očekivanog. Cindy Crawford blistala je dekolteom u haljini Roberta Cavallija.