teddy modeli

Ovo su najtoplije i najmekše jakne sezone, savršene za hladne dane pred nama

17.11.2021 u 08:24

Bionic
Reading

Pahuljaste, mekane i tako tople – jakne od plišanog krzna veliki su trend ove sezone, savršen za hladnu sezonu pred nama. Ako želite ove zime uživati u najtoplijem i najmekšem zagrljaju, svakako bacite oko na ove modele

Jakne i kaputi od mekog 'teddy' krzna i flisa daleko su najveći, ali i najmekši trend koji donosi sezona pred nama. I dok su kaputi elegantni, čak pomalo i glamurozni, jakne u ovoj varijanti izgledaju super cool i ležerno, uz tako zavodljiv retro prizvuk. Razlog tome, s jedne strane, krije se u izboru boja, koje su pretežito bež, smeđa ili crna, ali i u samom kroju. Ukratko: jakne s plišanim krznom vrlo su svestrane i prilagodljive te sjajno idu uz svaki stil.

Ove sezone najtraženiji su modeli koji su mješavina pahuljastog plišanog flisa i glatkih dijelova napravljenih od materijala poput najlona i tkanine. Ti genijalni naglašeni detalji pojavljuju se u obliku zakrpanih džepova ili na ovratnicima i ramenima. Ovaj kontrast mješavine materijala teddy jaknu čini još upečatljivijim modnim komadom.

Istovremeno, ovaj zimski trend dobiva iznimno ležeran i cool izgled, a modeli ovih jakni podsjećaju na tipične outdoor jakne za planinarenje i trekking. No, budući da se najlonski umetci i teddy krzno obično slažu u boji, jakna ne gubi ništa od svog elegantnog retro chica.

  • +9
Jakne od plišanog krzna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kada krenete u potragu za ovim super trendi modnim komadom, dobra ideja je zaviriti i na odjel muške odjeće - većina modela krojena je na unisex način, a ovaj trend je ionako jednako prikladan za oba spola.

Jakne s plišanim krznom najbolji su izbor za dnevne, urbane stajlinge te sjajno podižu minimalističke stajlinge. Ovi modeli jakni izgledaju posebno skladno ako ostali materijali nemaju uočljivu strukturu. To znači: umjesto kožnih hlača birajte klasični traper, a umjesto džempera krupnog pletiva bolje je posegnuti za običnim pletenim modelima.

  • +11
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo