PRAVI MODNI KLASIK

Ovu udobnu obuću obožavamo ljeti, a odlična su opcija i za zrelije dame

27.06.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Espadrile, obuća načinjena u kombinaciji kože ili tkanine s potplatom od špage, jedan su od onih ljetnih modnih klasika kojeg se ne možemo zasititi

Dovoljno udobne, a opet i dovoljno elegantne sjajna su opcija i za mnoge prigode od poslovnih pa do večernjih pa ne čudi što espadrilama iz sezone u sezonu samo dodatno raste popularnost.

Bez obzira odlučite li se za popularne modele na petu kakve primjerice obožavaju Meghan Markle, vojvotkinja Sophie ili kraljica Letizia, ništa manje cool nisu ni ravne inačice koje, ako se dobro iskombiniraju, pristaju damama svake dobi.

U svakom slučaju, espadrile koje podrijetlo vuku iz Španjolske, spadaju u najsvestraniju obuću pa ih možete nositi na doslovno sve što imate u garderobi od haljina, traperica, suknji, minica, bermuda...

  • +21
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Obožava ih i španjolska plus age modna ikona Carmen Gimeno koja je ponovno oduševila svojim modnim izborom.

Kao i uvijek, vješto je iskombinirala prozračan top sa šljokicama potpisom Zare s lepršavom suknjom u istom tonu, a ovaj fantastičan stajling koji skida godine u trenu dodatno je nadogradila s pomno odabranim detaljima - veselom ljetnom torbom, sunčanim naočalama i naravno - espadrilama ravnih potplata načinjenima od bež brušene kože.

Dakako, ni ovoga puta komplimenti na račun sjedokose zaljubljenice u modu nisu izostali budući da se radi o stajlingu koji je idealan za brojne ljetne prigode. 

sve osim nogometa

Učitavanje...