KELLY RUTHERFORD

Pedeset plus modna ikona nosi omražene traperice na tako chic način

11.10.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Glumica Kelly Rutherford (55) omiljena je modna inspiracija za mnoge, bez obzira imaju li 20 ili 60 godina

Plavokosa Amerikanka, koja se proslavila ulogom Serenine majke Lily van der Woodsen u hit seriji 'Tračerica', oduševljava svojim pomno osmišljenim kombinacijama, a one su pravo nadahnuće za mnoge zaljubljenice u modu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantna Kelly s nevjerojatnom lakoćom slaže ludo dobre stajlinge, pa je sve oduševila lookom za koji je zaslužila čistu peticu.

Kraljica 'selfieja iz lifta' ljubiteljica je neutralnih tonova, elegantnih krojeva i skupocjenih komada koji se uklapaju u sveprisutnu estetiku tihog luksuza.

Trendi komadi za chic look

Uvijek fantastično odjevena, slavna glumica stvara svoja modna pravila i ne opterećuje se trendovima - što njezine kombinacije čini tako privlačnima - a sad je izazvala pravu pomutnju pojavivši se u uskim trapericama.

KELLY RUTHERFORD

Ikona tihog luksuza brojne je zasjenila u ovoj haljini s wow efektom

Pogledaj galeriju

Činjenica je da su široke traperice opuštenih nogavica aktualni modni trend - bilo da su baggy ili kargo stila - no svi oni koji se ne žele oprostiti od skinny modela ne trebaju biti tužni. Rutherford je svojim chic lookom pokazala da se uski modeli i dalje mogu nositi vještim kombiniranjem s trendi komadima.

Ovo stilsko pravilo možete primijeniti i na druge odjevne predmete koji nisu više toliko u trendu jer s hit komadima odmah izgledaju vrlo aktualno.

Ona je tako odabrala hit loaferice, trendi kratki kaput i malu Diorovu torbu, a stajling bez greške nadogradila je sunčanim naočalama okruglih okvira te tako osmislila kombinaciju koja je totalno in. Stilisti preporučuju da skinny traperice nikako ne nosite s džemperima ili majicama pripijenog kroja kako bi se postigla skladnija silueta.