NAPUSTILI RODILIŠTE

Ponosni otac Vlaho: Nisam pao u nesvijest, ali nije bilo lako

06.10.2014 u 13:56

  • +8

Tanja i Vlaho pokazali prinovu

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

'Nisam pao u nesvijest, iako mi nije bilo lako gledati kroz što Tatjana prolazi', izjavio je ekskluzivno za tportal ponosni otac Vlaho Arbulić nakon što je njegova životna družica Tatjana Dragović napustila rodilište s njihovim prvim djetetom

Pet dana nakon što je na svijet donijela svoje treće dijete – kćerkicu Luce, ponosna mama Tatjana Dragović danas je napustila rodilište. Po bivšu manekenku i kćerkicu stigao je Vlaho Arbulić, Tatjanin životni partner, kojemu je mala Luce prvo dijete. Ispred privatne poliklinike Vlaho je stigao u Tatjaninom crnom Land Roveru, a dočekalo ga je nekoliko fotoreportera.

'Postati tata neopisiv je osjećaj koji neki, eto, neuspješno pokušavaju umanjiti takvim medijskim napisima. Gorana znam tek nekoliko dana, ali mi je jako lijepo što je nakon porođaja došao Tatjani u posjet s kojom dijeli dvoje djece i jako dobar odnos. Iako, naravno, nije prisustvovao porođaju, bio joj je podrška u oporavku', ispričao nam je Vlaho te dodao da nije istina da će Goran biti kum malenoj Luce, ali da ta činjenica nimalo ne umanjuje njihov inače vrlo korektan odnos. Na naše pitanje je li točno da je tijekom porođaja pao u nesvijest, dobro raspoloženi Vlaho kroz smijeh nam je rekao: 'Naravno – ne! Premda mi nije bilo lako gledati kroz što sve prolazi netko koga voliš kako bi na svijet donio plod te ljubavi.'


Podsjetimo, lijepa Tatjana rodila je carskim rezom. Djevojčica je na svijet stigla u ranim poslijepodnevnim satima, a pri porođaju je težila 3,060 kilograma i bila duga 47 centimetra.

Tatjaninu trudnoću svih devet mjeseci vodio je prof. dr. sc. Velimir Šimunić, a njezina je želja bila da svoje treće dijete rodi u Njemačkoj, gdje su na svijet stigli najstarija kći Amber i sin Emanuel, koji će 12. listopada napuniti sedam godina, a koje lijepa Tatjana ima iz braka s Goranom Ivaniševićem, legendarnim tenisačem, wimbledonskim pobjednikom, a danas trenerom Marina Čilića.