VJERNA SVOM STILU

Poslovna elegancija: Kraljica Letizia ponovno plijenila poglede u još jednom stajlingu koji vrijedi iskopirati

26.01.2021 u 18:43

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia je uvijek vrlo visoko na svim top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora te vrlo rijetko griješi kad su u pitanju modni odabiri

Bivša novinarka ponovno je osmislila kombinaciju za čistu peticu koja će zasigurno inspirirati mnoge poslovne žene koje vole ženstven i elegantan stil lijepe španjolske kraljice.

Kraljica Letizia sudjelovala je na predstavljanju projekta 'Žene i inženjerstvo' na Kraljevskoj inženjerskoj akademiji u Madridu zasluživši čistu peticu za ovaj chic outfit.

Odijela su posljednjih sezona veliki hit, a elegantna brineta odlučila se za bevremenski kockasti uzorak u tonovima sive koji nikad neće izaći iz mode i može se nositi u mnogim prigodama.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Marina Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica je izmamila brojne komplimente odlučivši se za oversized sivi sako s dvorednim kopčanjem i trendi palazzo hlače širokih nogavica - oboje s potpisom jednog od njezinih omiljenih brendova.

Riječ je o statement odijelu renomiranog Hugo Bossa koje je kraljica Letizia nosila prošle godine budući da se baš poput vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton, ni ona ne libi modnog recikliranja.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: POOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Štikle i klasični kaput bež odlično su se uklopili u ovaj dnevni poslovni look s kojim nikad ne možete pogriješiti.

Jednostavan make up koji je naglasio njezine oči i mladenačka frizura sjajno su zaokružili ovo dnevno izdanje modne ikone sa španjolskog dvora.