ljepota i njega

Povratak u ured: kako osvježiti svoju beauty rutinu nakon ljeta

02.09.2024 u 12:14

Bionic
Reading

Lista make-up i skin-care favorita koja će vam olakšati prelazak s ljetne na jesensku beauty rutinu

Nakon opuštajućeg ljetnog perioda, povratak u ured može biti pravi izazov, osobito kada nas toplo vrijeme još uvijek prati i podsjeća na najljepše trenutke s godišnjeg odmora. S povratkom rutini, mnogi od nas osjećaju potrebu za novim početkom. Rujan je postao simbol tog osjećaja – vrijeme kada se često fokusiramo na promjene, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Početak nove sezone pravi je trenutak za usvajanje novih navika, pogotovo kada je riječ o osvježavanju beauty rutine. Ljetne vrućine i dugotrajno izlaganje suncu mogu ostaviti tragove na našoj koži, stoga je ključno pružiti joj nužnu hidrataciju, vratiti joj sjaj i zdrav izgled. Osim toga, prilagodba make-up-a svakodnevnom uredskom look-u zahtijeva jednostavne, ali efektne proizvode. U nastavku donosimo preporuke za skincare i make-up proizvode koji će vam pomoći da zablistate u svakodnevnim poslovnim prilikama, a sve proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama.

Za dubinski oporavak kože lica, maske su neizostavan dio njege, a naš favorit je Mario Badescu Brightening Mask s vitaminom C. Ova maska pruža intenzivnu njegu i dubinski čisti kožu, dok istovremeno vraća izgubljeni sjaj i svježinu. Zahvaljujući snažnom djelovanju vitamina C, maska štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, ostavljajući je svilenkasto mekanom i blistavom.

Sljedeći korak u njezi kože lica je Douglas Collection Skin Focus serum bogat peptidima koji stimuliraju proizvodnju kolagena, čineći kožu čvršćom i elastičnijom. Osim što pomaže u borbi protiv prvih znakova starenja, njegova lagana formula brzo se upija, što ga čini idealnim za jutarnju njegu prije nanošenja make-upa.

Zadnji korak je neizostavna hidratantna krema koja pomaže ojačati prirodnu barijeru kože. Naš odabir je It Cosmetics Confidence In A Cream Anti-Aging Armour sa skvalanom i ceramidima koju preporučuju dermatolozi i savršeno odgovara svim tipovima kože. Brzoupijajuća formula s hijaluronskom kiselinom pruža intenzivnu hidrataciju i svilenkastu teksturu, idealna je kao podloga za nanošenje make-upa-a i pruža koži lica lifting efekt, ostavljajući ju glatkom i čvrstom.

Ljetni make-up često se oslanja na laganije teksture i minimalizam, no s dolaskom jeseni, preporučuje se uvesti proizvode koji nude postojanost i otpornost na promjenjive vremenske uvjete. Uredski look treba biti jednostavan, svjež i dugotrajan, a u nastavku donosimo tri proizvoda koji će vam pomoći da s lakoćom postignete savršen uredski look i uštedite vrijeme u jutarnjoj make-up rutini.

Too Faced Naturally Better Than Sex maskara je must-have za definirane i voluminozne trepavice. Njena formula omogućava postizanje dramatičnog pogleda u samo jednom potezu, bez potrebe za dodatnim slojevima. Savršena je za ona jutra kada vam treba brza, ali efektna transformacija.

Za blistav i svjež izgled, dodajte Benefit Cosmetics Dew - La - La highlighter na jagodice, ispod obrva i na vrh nosa. Njegova formula daje suptilan sjaj koji osvježava lice i pruža prirodan finiš koji traje cijeli dan.

Douglas Collection Earthy Nudes Mini paleta sjenila sadrži savršene nijanse za svakodnevni uredski look. Neutralne boje koje se lako blendaju omogućuju kreiranje suptilnog dnevnog make-upa koji traje cijeli dan. Praktična veličina ove palete čini je savršenom za nošenje u torbici i brzinsko osvježavanje looka tijekom dana.

Sve proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama ili na douglas.hr, gdje vas očekuje bogat asortiman brendova koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za ljepotom i njegom. Ponuda brendova može se razlikovati po prodajnim mjestima. Prepustite se stručnim preporukama beauty savjetnica u Douglas parfumerijama i unaprijedite svoju beauty rutinu, kako biste s lakoćom i stilom ušli u novu poslovnu sezonu.