boja tihog luksuza

Praktične i neodoljivo chic: Ovakve tenisice viđat ćemo na svakom koraku

22.08.2024 u 15:27

Bionic
Reading

Nova sezona sa sobom uvijek donosi promjene trendova, a ove jeseni bi među najpopularnijim bojama mogla biti smeđa. Neodoljivo chic i beskrajno praktična, obuća u ovoj nijansi tihog luksuza odlična je investicija

Iako je već odavno jasno da će najpopularnija boja jeseni biti bordo, odnosno tamnocrvena, kada je riječ o tenisicama, upravo bi smeđu mogli viđati na svakom koraku.

Manekenka Bella Hadid nedavno je osvanula u Adidasovom modelu u tonovima ove neutralne boje, a profili društvenih mreža trendseterica preplavljeni su upravo ovakvim tenisicama.

Kako nositi smeđe tenisice?

Modne zaljubljenice pokazale su nam i sve čari njihove svestranosti, noseći ih na gotovo sve zamislive komade; od suknji i haljina, preko vrućih hlačica i traperica, do elegantnih bluza i kardigana.

Drugim riječima, ne samo da ih možete nositi na sve iz ormara, već i u svim prigodama. Naime, smeđa boja oličenje je sofisticiranosti i vješto se usklađuje s najelegantnijim stajlinzima, ali izgleda i dovoljno ležerno u casual outfitu.

Prednost smeđih tenisica jest i činjenica da se savršeno slažu upravo s hit bordo tonovima. Sastavite stajling s trendi parom ovakve obuće, bordo haljinom i smeđim blejzerom ili se jednostavno oslonite na neutralne tonove te ih podignite smeđim i bordo modnim dodacima.

Koji modeli se nose?

Kada je riječ o konkretnim modelima, ističu se Adidas SL 72 tenisice koje dolaze upravo u hit spoju smeđe i tamnocrvene, a dodatno su podignute žutim i plavim detaljima. Njihova prednost je i cijena od pristupačnih 95 eura.

New Balance je također igrao na kartu smeđe za jesensku kolekciju te nam donosi model 327 u tamnim neutralnim tonovima, a 2002R od brušene kože u prekrasnom spoju sive i nijansi kave.

  • +3
Smeđe tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Niti Nike ne zaostaje u slijeđenju ovog trenda pa ćete najnovije Cortez tenisice sada moći kupiti chic smeđoj boji s bijelim detaljima, a široku ponudu sličnih modela donosi i sve popularniji brendovi Autry i Veja.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević