modni klasik

Princeza Beatrice u sakou iz Zare koji se nosi iz dana u dan, a nije preskup

13.09.2024 u 14:12

Bionic
Reading

Sako od bouclea neprolazni je modni klasik, koji je zbog svoje svestranosti i praktičnosti nezaobilazan komad garderoba zaljubljenica u modu

Princeza Beatrice, 36-godišnja pripadnica britanske kraljevske obitelj, osvanula je u chic haljini i prelijepom sakou na dobrotvornoj večeri u Londonu.

Beatrice, inače potpredsjednica strateškog partnerstva u američkoj tehnološkoj tvrtki Afiniti, za ovu je prigodu birala elegantan stajling začinjen simpatičnim točkicama.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Princeza Beatrice u sakou iz Zare

Nosila je maksi crnu košulja-haljinu kontrastnog uzorka i lepršavog kroja brenda Crida Milano, romantičnih kratkih rukava, laskavog remen i visoke kragne.

Uskladila ju je sa stiletto cipelama lakiranog sjaja i remenčića preko rista s potpisom LK Bennetta i clutch torbicom iste estetike brenda Anya Hindmarch.

Ipak, prava zvijezda stajlinga bio je sako od bouclea, kakvog se ne bi posramila niti jedna luksuzna dizajnerska kuća, a dolazi s potpisom - Zare.

Popularna španjolska high street modna trgovina u novoj kolekciji je predstavila ovaj divan crni sako skraćene duljine, upečatljivih džepova i glamuroznih zlatnih gumbića. Iako izgleda skupocjeno, za njega ćete trebati izdvojiti pristupačan iznos od 63 eura.

Kako nositi sako od bouclea?

Riječ je o investiciji koju sigurno nećete požaliti jer je riječ o komadu koji nikad ne izlazi iz mode. Sakoe od bouclea nosila je još Jackeline Kennedy, obožava ih Kate Middleton, a nezaobilazan su odjevni predmet i brojnim drugim slavnim ljepoticama.

  • +19
Blejzeri iz Zare Izvor: Ostale fotografije / Autor: zara promo, canva

Nosi se iz dana u dan zbog svoje praktičnosti i lakog usklađivanja sa svime u ormaru - od haljina i suknji do traperica i elegantnih krojenih hlača. Njegova elegancija također je garancija nosivosti u svim prigodama, a posebno je dobrodošao u prijelaznom periodu kao nadopuna ljetnim haljinama.

royal ascot

Aristokratkinje u najljepšim haljinama: Pogledajte glamurozna izdanja s kraljevske svečanosti

Pogledaj galeriju