BIJELI STAJLING

Princeza Charlotte nosila je kreaciju s potpisom istog dizajnera kao i njezina mama

06.05.2023 u 17:59

Bionic
Reading

Princeza Charlotte na krunidbi svoga djeda, kralja Charlesa, bila je preslatka u bijeloj svečanoj opravici u kojoj je pazila na najmlađeg brata, princa Louisa držeći ga za ruku

Kćer princa Williama nosila je elegantnu bijelu haljinu s odgovarajućom pelerinom ukrašenoj izvezenim detaljima, a riječ je o kreaciji s potpisom istoga dizajnera čiju kreaciju je nosila i njezina mama Kate Middleton na krunidbi u Westminesterskoj opatiji.

Dakako, riječ je stajlingu s potpisom modne kuće Alexander McQueen, čije je kreacije Kate Middleton nosila u mnogim prigodama, uključujući i svoje raskošno vjenčanje.

  • +3
Princ Louis na djedovoj krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: ODD ANDERSEN / AFP / WPA-POOL / MEGA / THE MEGA AGENCY

Osmogodišnja princeza ovaj je svečani outfit upotpunila identičnim ukrasom na glavi, lovorovim vijencem kakav je nosila i njezina majka (Jess Collet x Alexander McQueen) i elegantnim Mary-Jane cipelicama s potpisom brenda Papouelli Shoes.

Baš kao i Kateina haljina i Charlotteina kreacija ima cvjetni vez koji odaje počast narodima Ujedinjenog kraljevstva.

  • +14
Princ Louis i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi su komentirali i kako je princeza vrlo ozbiljno shvatila svoj zadatak na krunidbi - bila je zadužena za svog mlađeg brata na kojeg je cijelo vrijeme pazila budući da je princ Louis u ranijim prigodama pokazao svoju zaigranu stranu.

Princ George, najstariji unuk kralja Charlesa na djedovoj je pak krunidbi imao posebnu ulogu - počasnog paža, a princeza Charlotte i princ Louis sve su gledali iz prvog reda, gdje su sjedili pored roditelja, princa Williama i Kate Middleton, te očevog strica, princa Edwarda i njegove supruge Sophie.