Nakon zime, kada u prehrani nedostaje svježeg voća i povrća, kod mnogih se pojavljuju neugodni simptomi poput glavobolje, depresije, pada imuniteta i kroničnog umora. Premda se detoksikacija može napraviti u bilo koje doba godine, proljeće je najbolje vrijeme za to. Udruga Moja kuća zdravlja organizira vrijedno predavanje
Za naš organizam proljeće je vrijeme regeneracije. Zbog toga je to idealno doba za čišćenje organizma. Mirjana Tonković, dipl. ing. biotehnologije; analitičarka prehrane 23. ožujka će na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 10 kod Tepih centra) osim kuhanja kao uvod, održati predavanje od 2 sata o proljetnim namjernicama i detoksikaciji.
Kuhanje je proces opuštanja i relaksacije pa čak i kad ste premoreni, misli odlaze prema namirnicama, rezanju, sjeckanju ili miksanju, počinju se širiti različiti mirisi, bude se osjetila i dolazi do opuštanja. Kuhanje je proces poznavanja namirnica i njihovih osobina da čine zdrav i ukusan obrok. Brza i jednostavna priprema obroka, do 30 minuta. Zdravo je kuhati obroke sa svježim, sezonskim i domaćim namirnicama. Upoznajte sebe odabirom namirnica, one su vaše ogledalo, stoji u najavi. Za sve infromacije nazvati broj: 0993308388