BEZ GRUDNJAKA

Prozirna čipka otkrila gole grudi Demi Moore

26.04.2013 u 13:33

Demi Moore u prozirnoj košulji

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Nakon duljeg vremena Demi Moore se u velikom stilu vratila na crveni tepih. Odjevena u crni i prozirni kombinezon, Demi je izazvala pravu pomutnju

Već dulje vrijeme Demi Moore je u širokom luku izbjegavala crveni tepih i reflektore, a zadnji put  je viđena na nekom događanju u prosincu, kada je pretjerala s pićem i tulumarenjem na zabavi Terryja Richardsona. Od tada se Demi povukla iz javnosti, a inače obožavateljica društvenih mreža, obožavateljima se nije javljala ni putem Twittera.

Međutim, nakon nekoliko mjeseci izbivanja s društvene scene Demi se na crveni tepih vratila u velikom stilu, a njezin dolazak na event AFI Night koji slavi klasične filmove nikome nije mogao ne zapeti za oko.

Odjevena u crni prozirni kombinezon dizajnerskog potpisa Valentina koji je otkrio njezinu vitku figuru, Demi je još jednom pokazala da u 51. godini doista ima tijelo mlade djevojke. Iako posve zatvoren, crni kombinezon s rukavom na zapešću drukčije boje i teksture itekako je plijenio poglede. Naime, posve proziran gornji dio jasno je otkrivao i ocrtavao Demine grudi, a slavna glumica dodatno je zagolicala maštu ne odjenuvši grudnjak, već proziran i čipkom prekriven topić koji nije skrivao njezino slavno poprsje.