FASHION GURU

Samo još ovo treba smanjiti na Barbari Kolar

16.10.2013 u 11:31

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Promo fotografije / Autor: Antena Zagreb

Bionic
Reading

'Otkada je skinula kila i kila, Barbara Kolar se modira', komentirao je Fashion Guru za našu lijepu voditeljicu koju poprilično hvali. No nisu sve slavne dame tako dobro prošle

Tončica Čeljuska ima neshvatljivu potrebu nositi plastičnu torbu koja izgleda kao da je kupljena negdje na aerodromu - važno joj je samo da pristaje uz haljinu', komentirao je Fashion Guru našu TV novinarku sugerirajući joj ipak neki drugi model.

Kako tvrdi Feshi, Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević su na premijeri domaćeg filma 'Kauboji' bili najbolje odjeven par. 'Svojim stylingom su potukli ne samo sve prisutne goste, već i one na prijašnjim, ali i na premijerama koje će uslijediti u dogledno vrijeme', istaknuo je.

Uršula Tolj više ne može podnijeti ta svjetla reflektora, silne odbljeske bliceva, paparazze koji je prate u stopu. Ona je jednostavno morala nabiti naočale u zatvorenom prostoru da bi mogla normalno funkcionirati', primijetio je Feshi.

'Kao i uvijek, Renči se namontirala koliko je znala i umjela. Nekad joj polazi za rukom, a nekad ne. Ovaj put mi se čak i sviđa taj kostimić za stjuardese…', pohvalio je Renatu Sopek

'Tko ne bi poželio da mu je Anita Dujić tajnica, da svako jutro pita - jeste li za kavu, čaj, sok, današnje novine...', pomislio je Feshi pri pogledu na našu manekenku.

Mara Bratoš je jako dobro pokazala kako nositi karirano ove sezone.

Tko je po vama glam, a tko blam, glasujte u našoj fotogaleriji!