BORAVAK PRI KRAJU

Šeherezada i Onur stajali dva milijuna kuna?

11.11.2010 u 08:09

Bionic
Reading

Zvijezde turske sapunice '1001 noć', Bergüzar Korel i Halit Ergenç, u Zagreb su stigli zbog snimanja reklame za Konzum, ali su uspjeli obići nekoliko zagrebačkih restorana i u srijedu navečer pogledati najizvođeniji hrvatski mjuzikl 'Jalta, Jalta'

Trenutačno najslavniji turski glumačko-bračni par u Hrvatskoj Bergüzar Korel i Halit Ergenç privodi svoj boravak u Zagrebu kraju. U Istanbul bi se avionom trebali vratiti u četvrtak poslijepodne. Premda je boravak bio uglavnom poslovne prirode, stigli su zbog snimanja reklame za Konzum, uspjeli su provesti i neke zajedničke, opuštene trenutke.

Tako su se u srijedu navečer nakon cjelodnevnog snimanja pojavili u zagrebačkom kazalištu Komedija gdje su pogledali najizvođeniji hrvatski mjuzikl 'Jalta, Jalta'. Gledatelji koji su se našli ondje nisu skrivali iznenađenje kad su ugledali turske zvijezde u kazalištu.

Prema pisanju Poslovnog dnevnika, Konzum je za turske glumce navodno izdvojio oko dva milijuna kuna. njihov boravak u predsjedničkom apartmanu hotela Westin stajao je preko 44 tisuće kuna za četiri noći, a honorar za reklamu mogao je doseći i 300 tisuća eura, prenosi Večernji list.