IMA SVOJ STIL

Selena Gomez toliko voli ovaj šarmantni model cipela da ih ima u različitim bojama

28.10.2024 u 20:11

Bionic
Reading

Baš kao i mnoge zaljubljenice u modu koje kad pronađu omiljeni komad odmah ih nabave u nekoliko varijanti, i Selena ima najdraži model cipela

Uspješna glumica, glazbenica i poduzetnica koja se nedavno našla na popisu najmlađih milijarderki na svijetu, vremenom je izgradila prepoznatljiv modni stil, a kao i svaka fashionistica slaba je na obuću.

Vlasnica Rare Beauty na svom je Instagram profilu pokazala u kakve su se otkačene Halloween kostime ove godine prerušili ona i njezin dečko.

Selena i njezina nova ljubav Benny Blanco pretvorili su se u otkačenu ekipu iz Alice u zemlji čuda, Alisu i Ludog klobučara, kako ih je zamislio Tim Burton u svom poznatom filmu iz 2010.

Inače smedjokosa, Selena je postala plavokosa Alisa s neizbježnim rajfom s mašnom u haljini s puf rukavima od tila koju je spojila s chic cipelama s udobnom block petom i remenčićima.

Selena obično radi sa stilisticom Erin Walsh za svečana događanja, a sad je angažirala stilisticu kako bi joj pomogla oko kostima za Noć vještica. Savršeno dočaravši Alisinu estetiku, Gomez je nosila Rodarte haljinu, rajf Jennifer Behr Rochel i cipele Sézane.

Riječ je o modernoj varijanti sveprisutnih Mary Jane cipela, modelu Paula Babies poznatog francuskog brenda Sézane koje plijene kako udobnošću tako i svojim šarmantnim dizajnom.

na crvenom tepihu

Selena Gomez nakon niza crnih haljina uskočila u crvenu, a jedan detalj sve je bacio u drugi plan

Pogledaj galeriju

Tridesetdvogodišnjakinja se odlučila za bijelu varijantu s crnom 'kapicom', no toliko joj se sviđaju da ih ima i u bijeloj i potpuno crnoj varijanti.

Svestrane i lijepe ove cipele bez problema se mogu uklopiti i u dnevne ili večernje modne kombinacije pa ih je Selena nosila i prilikom rujanskog predstavljanja kolekcije svog beauty brenda.

Inače, Bloomberg je nedavno objavio da bogatstvo Selene Gomez iznosi nevjerojatnih 1,3 milijarde dolara.

'Ovaj uspjeh mogu zahvaliti ljudima koji kupuju moje proizvode. Oni su ti koji su ostvarili ovaj moj san, tako da sam stvarno, stvarno počašćena i jednostavno sretna', rekla je tad Selena koja se našla na popisu najmlađih samoostvarenih milijarderki u SAD-u.