slavna oskarovka

Tako jednostavno, a tako chic: Kate Winslet izgleda fantastično

28.10.2024 u 17:09

Bionic
Reading

Tako jednostavno, a tako chic. Slavna glumica Kate Winslet pažnju je privukla u Beverly Hillsu gdje se na dodjeli nagrada pojavila u bijelom odijelu ukrašenom prugama i cvjetnim motivima

Kate Winslet, Jane Fonda i Kerry Washington bile su predvodnice slavnih uzvanika na dodjeli nagrada Women In Film (WIF) u The Beverly Hiltonu na Beverly Hillsu. Kate Winslet i Kerry Washington bile su među 'izvanrednim ženama' koje su dobile priznanje na svečanoj večeri za svoj revolucionarni rad koji je promijenio kulturu u filmskoj industriji.

Jane Fonda je pak stigla kako bi uručila posebnu nagradu Jane Fonda Humanitarian Award 66-godipnjoj Annette Bening, peterostruko nominiranoj za Oscara.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Odijelo za crveni tepih

Na crvenom tepihu 49-godišnja Kate Winslet izgledala je ultra chic u bijelom Erdem odijelu na pruge s elegantnim plavim cvjetnim uzorkom. Odijelo oversized kroja, s dvostrukim kopčanjem i širokim nogavicama hlača pokazalo se kao pun pogodak, a inače strog poslovni look osvježila je prepoznatljiva Erdem estetika koja je uspjela na sofisticiran način spojiti pruge i cvjetni uzorak. Kate je kosu skupila u elegantnu, nisku punđu i tako pokazala svoj zavidno gladak izgled. Stajling je zaokružila crnim salonkama i velikim zlatnim naušnicama.

  • +7
Kate Winslet Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Zvijezda Titanica, koja ne podliježe holivudskim pritiscima te ne poseže za botoksom i filerima, pokazala je blistav ten te prirodan make-up.

Uloga bivše manekenke

Inače, Kate je ovogodišnja dobitnica nagrade Crystal Award for Advocacy in Film zajedno s redateljicom Lee Ellen Kuras. Winslet u novoj biografskoj drami glumi bivšu američku manekenku Lee Miller koja je za časopis Vogue fotografirala potresne trenutke iz Drugog svjetskog rata.